Soul Sacrifice Delta Vita

A Soul Sacrifice vérfrissített változata.
Típus: Akció, RPG

Felvásárolta a Level-5 Keiji Inafune csapatát

A Comceptnek sok ígéretes játéka volt, de egyik sem ért el átütő sikereket. A Level-5 vette át a csapat munkatársait, az oszakai stúdió első fejlesztése egy mobilokra készülő projekt lesz.

Elérhető a Soul Sacrifice Delta

A PS Vitán hódító elborult akció-szerepjáték továbbfejlesztett változata ma landol a boltokban, a Soul Sacrifice Delta extra tartalommal és tovább csiszolt játékmenettel rendelkezik. Itt a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Dacára a viharnak és a kiváló játéklehetőségnek ez a hét nem tartogat túl sok izgalmas játékmegjelenést, jobbára új portokkal, kiegészítőkkel és indie címekkel kell beérnünk a következő napokban.

TGS 2013: Mozog a Soul Sacrifice Delta

Keiji Inafune sötét hangulatú akciójátéka sem marad bővített kiadás nélkül, ez lesz a Soul Sacrifice Delta, amely két videóval is képviselte magát az idei Tokyo Game Show-n. Az új trailer mellett az intrót is megtekinthetjük.

Frissítve: Készül a Soul Sacrifice Delta

A Sony japán sajtókonferenciáján mutatkozott be a Soul Sacrifice Delta, ami az idén megjelent PlayStation Vita-exkluzív játék felfrissített kiadása lesz. A megjelenése jövőre várható, bár egyelőre csak japán dátumot hallottunk.