Valiant Hearts: The Great War PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft Montpelier az első világháborúba kalauzol el minket, ez egy puzzle-elemekkel megspékelt, sötét tónusú kalandjáték.
Típus: Háborús, Kalandjáték, Puzzle

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

Valiant Hearts: The Great War teszt

Idén száz éve annak, hogy kezdetét vette az első világháború, vagy ahogy annak idején hívták, “a nagy háború”. Azt senki sem sejtette, hogy csak négy év múlva, sok millió áldozattal ér véget a küzdelem.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Tölthető a Valiant Hearts: The Great War

Mától tölthető le a Ubisoft legújabb játéka, a Valiant Hearts: The Great War, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Ha egy utolsó kedvcsináló választ el a vásárlástól, ez legyen az!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Valiant Hearts - fejlesztői naplón a sztori

A történelmi hűség kedvéért a Ubisoft Montpellier partnerséget kötött a CC&C-vel és az Ideacom internationallal, így a Valiant Hearts: The Great War fejlesztői valódi háborús archívumok alapján dolgozhattak.

E3 2014: Valiant Hearts: The Great War trailer

Egy lemaradásunk van a Ubisoft háza tájáról, ez pedig Michel Ancelék legújabb szívszorongató kalandja, a Valiant Hearts: The Great War. Az I. világháborús levelek alapján készült címről előzetessel és képekkel szolgálhatunk.

E3 2014: Ubisoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Nincs sajtókonferencia GK-s liveblog nélkül, a Ubisoft műsorát is töretlen lelkesedéssel kommentáljuk végig és összegezzük nektek. Éjfélkor kezdünk, addig lehet enni-inni, tippelni a bejelentések kapcsán!

Fejlesztői naplón a Valiant Hearts: The Great War

A Ubisoft Montpellier ezúttal az érzelmeinkre hat a legújabb játékával és persze a UbiArt Framework engine hathatós támogatásával. A Valiant Hearts valódi emberek első világháborús visszaemlékezésiből építkezik.