Triad Wars

Új játék, ami a Sleeping Dogs világában játszódik.
1476958980

Frissítve: Bezárt a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata?

A vártnál hamarabb ért véget a Smash + Grab próbahétvégéje, a játékot fejlesztő United Front Games ugyanis lehúzta a rolót állítólag. Azt még nem tudni, hogy mi lesz azokkal, akik befizettek a multiplayer bandaháborúra.
1451293253

Triad Wars - vége a dalnak

A Sleeping Dogs multira kihegyezett mellékága eltűnik a süllyesztőben, mivel már a fejlesztő sem fűz sok reményt hozzá. A zárt béta még január közepéig fut, utána végleg lelövik a szervereket.
1429610441

Triad Wars - lépj be a hongkongi alvilágba!

A United Front Games egy nyitott világú online akciójátékként gondolta tovább a Sleeping Dogsot. A zárt béta már elindult és várja a jelentkezőket, és ha eddig nem jött meg a kedved hozzá, lehet, hogy az új trailertől meg fog.
1427281254

Fél óra a Sleeping Dogs mellékágával

Kezdetét vette a Triad Wars zárt bétatesztje, ennek örömére egy félórás tömény gameplayt kaptunk a multiplayerre kihegyezett akciójátékról. Reméljük, nem haragudtok meg az orosz kommentárért.
1381171320

Jön az új Sleeping Dogs-játék

A címében nem lesz benne a Sleeping Dogs, de az univerzum azonos: a Square Enix és a United Front Games elárulta, hogy újra közös projekten dolgozik, amiről jövőre beszél majd bővebben.