The Long Dark MAC, PC

A játékipari veteránokból verbuvált Hinterland kickstarteres projektje, melyben a fagyos vadonban kell túlélnünk.
1405767633

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.
1405443600

The Long Dark - kétpercnyi bemutató

A Borderlands vizuális stílusára hasonlító indie túlélőszimulátor idén szeptemberben bővíti tovább a műfajban amúgy is igen gazdag Steam Early Accesst. Ebből láthatunk egy apró bevezető videót.
1396512000

Képeken a The Long Dark

Először látjuk a The Long Dark című túlélőjátékot a tavaly októberi bejelentése óta, a látvány pedig kifejezetten sokat javult azóta. Pörgött a Hinterland, pedig csak hatan dolgoznak az indie csapatnál.
1381838445

Sikeres a The Long Dark kampánya

A Hinterland bejelentette, hogy a havas vadonban játszódó túlélőjátéka, a The Long Dark sikeresen megszerezte az elkészítéséhez szükséges 200 ezer kanadai dollárt, így már csak az opcionális célokért várják a pénzt.
1381233646

Bemutatkozik a The Long Dark

A játékipari veteránokból verbuvált Hinterland csapata egy olyan belső nézetű játékkal tör babérokra, melyben a fagyos vadonban kell túlélnünk: élelmet gyűjtünk és vadállatokkal harcolunk. Itt az első trailer.