Trials Fusion PC, PS4, X360, XBOXONE

A Trials folytatása Xbox One-ra, PC-re, PS4-re és Xbox 360-ra. Szebb, jobb és tartalmasabb, mint az előzőek.

Így néz ki a CoD zombi módja a Trials Fusionben

Nem, nem elírás: volt valaki olyan elvetemült, hogy megalkotta a Call of Duty népszerű zombis játékmódját a Trials Fusion pályaszerkesztőjével. Az érdekes crossovert bárki letöltheti Xbox One-ra.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Útnak indult Kínában az Xbox One

Egy rövid, utolsó pillanatban bekövetkezett késés után megérkezett az Xbox One a kínai piacra. Ez nem kis dolog, az ázsiai ország lakosai ugyanis tizennégy éve nem vásárolhattak legálisan idegen országból érkező konzolt.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.

Trials Fusion - jön az első DLC

A Riders of the Rustlands kietlen ipari területein játszódó DLC-je lesz az első extra tartalom a Trials Fusionhöz, mely július 29-én jelenik meg. A RedLynx új pályákat, kihívásokat és szerkesztőhöz használható tartalmakat ígér.

Brit toplista: még mindig vezet a Titanfall

A Titanfall annak ellenére is kitartott a brit toplista élén, hogy a múlt héten boltokba került a focivébé hivatalos játéka, ami a köztudottan focimániás angoloknál biztos sikerre volt ítélve.

Már tölthető a Trials Fusion

A RedLynx ügyességi motoros játéka már elérhető konzolokra, ráadásul 60 fps-sel szalad minden platformon. A srácok csak a felbontással trükköztek, egyben azonban hasonlóak: iszonyúan addiktív programmal van dolgunk.

Trials Fusion teszt

Az Elasto Mania régen a kedvenc játékaim egyike volt. Egy motoron egyensúlyozva kellett benne különböző akadálypályákat teljesíteni, lenyűgöző volt, izgalmas, és megunhatatlan. Ráadásul magyarok csinálták.