Kholat PC

Játék a Djatlov-incidensről.

Kholat - megjelenési dátum és új trailer

Június 9-én debütál a Steamen a lengyel IMGN.PRO játéka, a Kholat, ami egy olyan, főleg felfedezésre épülő horror lesz, amiben eltűnt hegymászók után kell majd nyomoznunk.

Ilyen környezetben játszódik a Kholat

Ha úgy tűnik, hogy a Djatlov-rejtélyt feldolgozó horrorjáték nem túl változatos környezetben játszódik, az nem véletlen. Való igaz, a hó és a sziklák birodalmában nagyítóval kell keresnünk a melegebb színeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erős volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, talán ennek köszönhető, hogy az összes indie és letölthető fejlesztés átcsúszott a következő napokra. Lássuk a legfrissebb anyagokat!

Sean Bean narrálja a Kholatot

Mindenki kedvenc színésze, Sean Bean lesz a narrátora a Djatlov-incidenst feldolgozó horrorjátéknak. Remélhetőleg a mikrofon mögött nem fog elhalálozni a Stark-ház feje.

Kholat - a Djatlov-rejtély élesben

Vadiúj gameplay trailert kaptunk a Djatlov-incidenst feldolgozó horrorjátékról. Az Unreal Engine 4-es cím határozottan szebben fest, mint legutóbb. A friss képsorokon zord hegyeket mászunk és barlangászunk.

Unreal Engine 4-re váltott a Kholat

Februárban hallottunk utoljára a Djatlov-rejtélyt feldolgozó videojátékról, ám most új hírek érkeztek Wohoo Games túlélőhorrorjáról. A srácok lecserélték a Unity Engine-t az Unreal legfrissebb verziójára, ami határozottan jót tett a látványnak.

Kholat - túlélőhorror a Djatlov-incidensről

Valós eseményeket feldolgozó horrorjátékot készít a Wohoo Games a Imgn.Pro kiadásában. A Kholat az 1959 februárjában történt Djatlov-incidenst gondolja újra, ahol több orosz túrázó lelte halálát a hófödte Urál hegységben.