Kholat PC

Játék a Djatlov-incidensről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

Kholat - ingyenes körutazás a Halál-hegyen

Az Assassin's Creed Kínában játszódó mellékága mellett még egy ingyenes játék jutott a hétvégére, ez pedig leginkább a horrorrajongók szívét dobogtatja meg: a 2015-ös Kholatért a Steamre érdemes elfáradni.

Xbox One-ra is megjelenik a Kholat

Két évvel a PC-s és több mint egy évvel a PS4-es megjelenés után végül Xbox One-ra is megjelenik a IMGN.PRO horrorcíme, a Kholat. A játékban egy igaz történethez kapcsolódó rejtélynek járhatunk utána.

A túlélőknek szól az új Humble Bundle

A Humble-csapat ezúttal egy túlélőcsomaggal készült a játékosoknak, méghozzá szó szerint: a mellékelt játékokban a túlélés kapja a főszerepet, az a dolgunk, hogy minél tovább húzzuk és minden körülmények között helyt tudjunk állni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre két régóta várt cím is elrajtol a napokban: hamarosan felbőgnek a The Division szerverei, és az epizodikus formában folytatódó Hitman is megkapja a felvezető részét.

Kholat - kihasználja a PS4 erőforrásait

Hamarosan PS4-re is megjelenik a Kholat, melynek új verziójáról egy interjúban meséltek a fejlesztők. Elmondásuk szerint a játék ki fogja használni a konzol erőforrásait - még a nemrég elérhetővé tett hetedik CPU-magot is használja majd.

PlayStation 4-re is jön a Kholat

A PC-n mérsékelt, de a fejlesztők szerint meggyőző sikert aratott Kholat a jövő hónapban elveszíti PC-s exkluzivitását, hiszen PlayStation 4-re is meg fog jelenni a valós eseményeken alapuló horror-kaland.

Még tovább javult a Kholat

Az IMGN.PRO kiadta a Kholat legújabb javítását, amely elsősorban a korábbi stabilitási problémákat orvosolja. A belső nézetű horrorjáték emellett egy friss trailert is kapott - ha eddig kimaradt volna a cím, érdemes megnézni!

Kholat teszt

A történelem egyik megmagyarázhatatlan eseménye a Dyatlov-incidens, amely során kilenc tapasztalt túrázó halt meg az Urál-hegységben máig tisztázatlan körülmények között. Jobb ihletforrás nem is kell a Kholathoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben a legtöbb kiadó és fejlesztő már az E3-ra készülődik, néhány cégnek belefér még, hogy az expó előtti héten is elrajtoltassanak egy-egy új címet. Ezek a napok a Jurassic Worldről fognak szólni.