Kholat - túlélőhorror a Djatlov-incidensről

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 10.
  • Hír
Link másolása
Valós eseményeket feldolgozó horrorjátékot készít a Wohoo Games a Imgn.Pro kiadásában. A Kholat az 1959 februárjában történt Djatlov-incidenst gondolja újra, ahol több orosz túrázó lelte halálát a hófödte Urál hegységben.

Az év elején mutatkozott be a független fejlesztők játéka, a Kholat. Az alkotás megtörtént eseményeket dolgoz fel: 1959-ben kilenc fiatal túrázó lelte halálát a hófödte Urálban található Cholat Sjakl hegyen, megmagyarázhatatlan körülmények között. Természetesen a szovjet hatóságok kevés konkrétumot osztottak meg külvilággal, annyi biztos, hogy egy "titokzatos erő" végzett mindegyikükkel. Többük félpucéran halálra fagyott, a pontos okok máig sem ismertek.


Ezt az incidenst gondolja újra a Wohoo Games a Kholat című produktumban. Egy helyszínre érkező vizsgálóbiztost irányítunk benne, nekünk kell megkeresnünk a megcsonkított holtesteket, s a rejtély kibogozása is ránk hárul. Hamar csapdába kerülünk a zord tájon, hamarosan az életben maradás lesz a legfőbb célunk.


A Unity Engine-nel készülő belső nézetű túlélőhorrort már jóváhagyták a Steam Greenlighton keresztül. A játék egyik hangzatos eleme a félelem-menedzser, amely remekül kezeli a feszültséget, így minden egyes újrajátszás tejesen más kimenetelű lesz. Ha nem vigyázunk, magunk is könnyedén bekattanhatunk. A játékosok térképpel és iránytűvel navigálhatnak a hegyen, és nyomok után kutathatnak.


Most friss screenshotokra és artworkökre tettük rá a kezünket a 2014-ben PC-re és Macre megjelenő játékról. Mazsolázzatok kedvetekre!

15.
15.
crytek
http://oroszvilag.hu/?t1=szines_hirek_sport&hid=3174
14.
14.
atto222
#13: Mármint, máig nem tudjuk.
13.
13.
Stiw
#8: Pótold be giga! Nem akarok spoilerezni, így csak annyit elmondok, hogy az egyik legnagyobb rejtély a történelemben. És máig nem tudják mi történt azon a bizonyos napon. :)
12.
12.
Ghost26Dave
A film után jónak ígérkezik.És igen van benne para faktor:D
9.
9.
Rakottkrumpli
#4: Az a poén, hogy egyetlen ijesztgetős jelenet van a filmben, a színészek ultra bénák, mégis tökre bejött. Mondjuk nem kizárt, hogy a Djatlov incidens dobta fel annyira, hogy elnézzem a filmnek ezeket :D Azért remélem egy másik alternatívát fog a játék bemutatni.
8.
8.
giga321
Na ez érdekes lesz. Filmet bevallom őszintén, nem láttam, sőt még erről a sztoriról sem hallottam.
7.
7.
Doc.
Érdekes, de még mindig a The Forest tűnik a legigéretesebbnek ebben a műfajban
6.
6.
shooter1234
#4: Én láttam a filmet, ha egy olyasmit összehoznak akkor egész jó lesz.
4.
4.
Stiw
Ez érdekes lesz, ugyanis az alapsztori is para. Aki még nem látta a filmet, feltétlen nézze meg!: )
3.
3.
Dízel
jo meg minden, de ne csak ilyen slender féle megoldás legyen. mer az csak letölteni való.
2.
2.
crytek
Elég vad a true story.Mi történhetett ott az nem gyengén kiváncsisággal tölt el.De hát ezt is mint az ufokat titkolják,de minek :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...