The Walking Dead: Season 2 Episode 2 - A House Divided IPHONE, Mobil, PC, PS3, Vita, X360

Tovább bonyolódik a történet Clementine-nal a főszerepben; új szereplők, új helyszínek és egy régi ismerős vár ránk a második epizódban.
1408694430

A jövő héten jön a The Walking Dead fináléja

Mármint a Telltale-féle The Walking Dead: Season Two befejező epizódja. Ennek apropóján egy rekordhosszú, öt perces trailerrel kedveskedtek nekünk a srácok a No Going Backről. Csak az nézze meg, aki nem fél a spoilerektől!
1406538019

The Walking Dead - jön a harmadik évad

Még egy fontos bejelentés az idei Comic-Conról: a Telltale Games megerősítette, hogy a The Walking Dead-kalandjáték megkapja a harmadik évadot, a rajongók legnagyobb örömére. Vajon ki lesz a főszereplő?
1401526832

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.
1398070800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy fest, a kiadók és fejlesztők is a húsvéti punnyadásra szavaztak, nem lesz sok játékmegjelenés a napokban. Ettől függetlenül akad egy-két érdekes cím, amire érdemes lehet ráúsznotok.
1394834028

The Walking Dead: S2 E2 - A House Divided teszt

Úgy tűnik a kissé közepesre sikerült évadnyitó után összekapták kicsit magukat a Telltale-es srácok és egy nagyon izgalmas epizóddal folytatódik Clementine és a többi túlélő története.