Spore

A Spore grandiózus utazásra viszi a játékosokat, az élet kialakulásától, a civilizáció fejlődésén keresztül, a távoli világűr meghódításáig. A játék a The Sims sorozat atyjának legújabb agyszüleménye!
Típus: Stratégia

Spore - next-gen konzolokra is elkészülhet

A kiadó Electronic Arts legalábbis a rendkívüli érdeklődésre való tekintettel PS3-ra és X360-ra is elkészítené Will Wright legújabb játékát, a Spore-t.

Prototype, Spore és Jumper videók érkeztek

Három remek játékból, a Prototype-ból, a Spore-ból és a Jumper-ből érkezett tegnap este 1-1 friss videó. Érdemes megnézni őket, mert kellemes címeknek bizonyulnak!

Spore - még az ünnepek előtt megjelenik

Az EA fejese, John Riccitiello a tegnapi konferencián a Spore megjelenési időpontját is pontosabban határozta meg: még a vakáció előtt tervbe van véve a játék megjelenése.

Nintendo Wii-re is elkészül a Spore

Korábban már szó esett arról, hogy a várva-várt Spore esetleg elkészülhetne konzolokra is, akkor azonban még korántsem volt biztos ez az állítás.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

GC 2007: Konzolokra is elkészül majd a Spore

A Spore című játék idáig PC-exkluzív gammaként volt számontartva, ám ezt a titulust elvesztette - a fejlesztők szerint a játék később megjelenik konzolokra is.

GC 2007: Spore kedvcsináló érkezett a kiállításról

Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!

GC 2007: Kipróbálható lesz a Spore

Augusztus végén kezdődik Európa (és most már a világ) legnagyobb játékshowja, ahol többek között a sikervárományos Spore is kipróbálható lesz!

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

A Spore fejlesztőit erősíti a Civilization tervezője

Április másodikán a Civilization III és a Civilization IV vezető dizájnere, Soren Johnson hét év után elhagyta a Firaxis Games-t, s az Electronic Arts-hoz csatlakazott.