Spore - még az ünnepek előtt megjelenik

  • Írta: Petike x
  • 2008. február 1.
  • Hír
Link másolása
Az EA fejese, John Riccitiello a tegnapi konferencián a Spore megjelenési időpontját is pontosabban határozta meg: még a vakáció előtt tervbe van véve a játék megjelenése.
Az EA fejese, John Riccitiello a tegnapi konferencián a Spore megjelenési időpontját is pontosabban határozta meg: még a vakáció előtt tervbe van véve a játék megjelenése.



Az eddigi egyetlen biztos pont az volt, hogy "2008 márciusa után, de 2009 áprilisa előtt" kiadják a játékot, így ez némiképp megnyugtató hír, miután az eredeti, 2006-os megjelenéshez képest már három csúsztatást is lenyomtak a torkunkon, féléves címletekben - a mérvadó szakemberek is hasonló csúszást vízionáltak egyébként.
19.
19.
skywind
Nálam az év játéka lesz közvetlenül a Bioshock mellett.
18.
18.
Dari
igen, tőlle elvárhatjuk a beígért szabadságot :)
17.
17.
Glek
Nah ezt lehet PC-re szerezzük be! Mondjuk azon már nem szeretek játszani :) Ennek gondolom nem lesz nagy gépigénye :)
16.
16.
dareal
Dari: én is nagyon bízom benne, reméljük, hogy nem csalódunk. bár Will Wright eddigi munkássága eddig mindig egyedülálló volt ;)
15.
15.
Dari
'06ban olvastam vhol hogy lesz egy ilyen, azóta várom, remélem nem lesz csalódás :D
14.
14.
PS Fan
Köszönöm a választ(főleg,hogy egy adminisztrátortól is kaptam),ezek szerint a Playstation 3/Xbox 360 verzió még nem tisztázott.Rendben,nem is probléma,ez a játék elsősorban úgy is PC-s játék lett volna,így majd beszerzem számítógépre.

Mégegyszer köszönöm szépen a választ,s további jó hétvégét(feltéve,hogy az elkövetkezendő másfél napban már nem írok ide)
13.
13.
SWBF2
Hasonló mint a Force Unleashed...hivatalosan senki nem erősítette meg,de mégis mindenki tudta hogy lesz.....remélem akkor hogy Spore is lesz mert jó lenne :D
12.
12.
fojesz
Will Wright azt mondta, hogy PC-re és DS-re biztosan megjelenik, a Wii-n erősen gondolkodik. A PS3-as és X360-as verziók pletykaszinten léteztek, nem kerültek megerősítésre.
11.
11.
SWBF2
X360 és PS3-ról meg még nem hallottam
10.
10.
SWBF2
8,10:DS-ről én sem tudtam,a Wii-s verziórol viszont igen.Wii-re lesz Spore.
9.
9.
PS Fan
Hát bizony én sem mostanában jártam erre,épp ezért most üdvözlök mindenkit!

Most,hogy van egy kis időm játékokkal foglalkozni gondoltam benézek a Gamekapocs oldalára is.

Lenne egy kérdésem a hírrel kapcsolatban hát ha valaki tudja a választ,sajnos mostanában tényleg nem sok videójátékhírrel volt lehetőségem találkozni.A kérdésem tehát a következő:Ezt a játékot már korábban bejelentették Playstation 3-és Xbox 360-ra is nem?

Tudtommal igen,hiszen olvastam róla,a fejlécen mégsincs kinnt a két konzol neve.Ha esetleg lemaradtam volna egy bejelentésről miszerint erre a két konzolra mégsem lesz, akkor elnézést kérek,ha viszont nem történt ilyen bejelentés akkor valaki meg tudná válaszolni a kérdésem? Nem fúrkálódásképp,csak be szerettem volna szerezni a játékot PS3-ra,de ha nem lesz,akkor marad a PC.

Na addig is üdvözlök mindenkit(mégegyszer),további jó hétvégét Nektek!
8.
8.
JBaker91
jee. remélem már akkor tényleg kiadják. én személyszerint valami transformerset csinálnék benne de olyat biztos nem lehet. de ennyi idő alatt még bele rakhatnának ilyet is.
7.
7.
DAud_IcI
LOL, mi az a ds/wii a fejlécben? Nem mintha elmenne ezeken a masinákon... :P

Netalántán miattuk lett veszteséges az EA?(nemííís xD)

Ha kijön, csinálok egy oan lényt, aminek annyi karja lesz, hogy magában akad tőle a gép és elkezdem szaporítan :P
6.
6.
dareal
yessss! az évezred játéka, a lehetőségek és a szabadság végtelen megvalósítása, cant waaaait! :))

ha egy játékon will wright dolgozik, akkor az csak jó lehet ;)
5.
5.
felegyi
Akkor még várjunk vagy 1 évet!
4.
4.
Gabesz 17
Most néztem meg a játék adatlapját. Szerintem ha mindet amit ígírtek betartják, akkor ez lessz az egyik legjobb játék. Csak a méretarányokat nem tom, hogy fogják megoldani.
3.
3.
Waz
A játek nagyon jónak igérkezik. Ez milyen idő meghatározás?!ebbol úgyis az lesz, hogy 2009 március előtt 1 nappal lesz kiadva a játék. Már csak azért is hogy behozzás azt a szar evét amit újra csinalni fognak. :S
1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...