Little Nightmares PC, PS4, XBOXONE

A LittleBigPlanet Vita társfejlesztőinek külső nézetes kalandjátéka.
Típus: Akció, Kalandjáték, TPS

Újra Bandai Namco-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, melyben Bandai Namco-játékokat vásárolhatunk meg akciós áron. A versenyzés és a repülés szerelmesei is örülhetnek, sőt még egy előrendelés is helyet kapott a csomagban.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Dátumot kapott a Little Nightmares

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Tarsier Studios szürreális látványvilágú platformere, a Little Nightmares. A készítők egy új trailer, valamint az előrendelői ajándékok és a gyűjtői kiadás társaságában jelentették be a dátumot.

Little Nightmares - webes demó érkezett

Habár a Bandai Namco horrorelemekkel megspékelt platformjátékára még jövő tavaszig várnunk kell, a fejlesztők jóvoltából már most belekóstolhatunk. Mármint a böngészőben futtatható demóba.

Little Nightmares - a legijesztőbb platformer

A Polygon abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a svéd Tarsier Studios által fejlesztett Little Nightmarest, ami a következő pár perc alapján igencsak ijesztő platformernek ígérkezik.

GC 2016: Végre mozgásban a Little Nightmares

A múlt heti bemutatkozás után végre megkaptuk az első komolyabb trailert és játékmenet-videót a svéd Tarsier Studios által fejlesztett Little Nightmaresből. A játék valamikor jövő tavasszal jelenik majd meg.

Little Nightmares címmel támadt fel a Hunger

A svéd Tarsier Studios még 2014 nyarán mutatta be hátborzongató kalandjátékát Hunger címmel. A srácok átnevezték az immáron multiplatform játékot Little Nightmaresre, és leszerződtek a Bandai Namcóval. Itt az új trailer.

Először mozog a Hunger

Tavaly májusban mutatkozott be a LittleBigPlanet társfejlesztőjének akció-kalandjátéka, a Hunger. Most új látnivalók érkeztek a PlayStation 4-exkluzív címről, melyben egy 9 éves kislányt irányítunk.

Bemutatkozik a Hunger

A LittleBigPlanet Vita társfejlesztője, a Tarsier Studios végre leleplezte legújabb játékát, az egyelőre Hunger munkacímen futó külső nézetes kalandjátékot, amely a Sony konzoljain teszi tiszteletét.