Little Nightmares PC, PS4, XBOXONE

A LittleBigPlanet Vita társfejlesztőinek külső nézetes kalandjátéka.
Típus: Akció, Kalandjáték, TPS

Little Nightmares - jön az új dobozos verzió

A Bandai Namco idén októberben újracsomagolva is kiadja a Tarsier Studios platformjátékát. A Complete Edition az alapjáték mellett a szezonbérletet is tartalmazza, így három DLC-t is kapunk mellé.

Megérkezett a Little Nightmares első DLC-je

A Little Nightmares kiegészítői egy másik karakter történetét mesélik el, a Runaway Kid névre keresztelt kisfiú maga is szeretne megszökni a Maw-ból. Kalandjaiba mától kóstolhatunk bele.

E3 2017: Tévésorozat a Little Nightmares alapján

Tévésorozat készül a Little Nightmares alapján. Valószínűleg nem élőszereplős feldolgozást kapunk, egy stop-motionben utazó úriember rendezi a pilotot és - ha minden jól megy - néhány további epizódot is.

Little Nightmares - új hőst kapunk a DLC-kben

Befutott a Little Nightmares szezonbérlete. A 15 dolláros Secrets of the Maw egyelőre csak PlayStation 4-en érhető el, de szinte biztos, hogy kapunk PC-s és Xbox One-os verziót is.

Little Nightmares - már készül a DLC?

A Bandai Namco kiadta a sajtó értékeléseire fókuszáló előzetest a Little Nightmareshez, melynek végén egyértelmű utalás látható egy közelgő DLC-re. A kiegészítőben már egy kisfiút irányíthatunk.

Little Nightmares teszt

Apró fényforrás pislákol a sötétségben, egy sárga esőkabátos kislány próbál öngyújtóval bátorságot meríteni félelmeivel szemben. Nem az aggasztja, hogy egyedül van. Sokkal inkább az, hogy NINCS egyedül.

Little Nightmares - gyerekkori félelmek

Két nappal a premier előtt a Tarsier Studios és a Bandai Namco időszerűnek látta, hogy bemutassa a Little Nightmares utolsó kedvcsinálóját, ami a gyerekkori félelmeinkre igyekszik ráerősíteni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Little Nightmares - rémisztő 15 perc

Jövő héten debütál a Tarsier Studios szürreális platformere, a Little Nightmares, amiben Six veszi fel a nyúlcipőt, miután kiderül, a Maw nem éppen egy barátságos helyszín.

Ilyen a bújócska a Little Nightmaresben

A Tarsier Studios áprilisban megjelenő platformerének, a Little Nightmaresnek a legújabb, hétperces kedvcsinálója részletesen bemutatja, milyen is lesz a bújócska ebben a szürreális kalandban.