Return of the Obra Dinn PC

Íme, a Papers, Please fejlesztőjének új játéka.

Datálva a konzolos Return of the Obra Dinn

Napra pontos megjelenési dátumot kaptak a PC-n és Macen már elérhető Return of the Obra Dinn konzolos változatai. A misztikus titkokkal átszőtt, narratívaközpontú játék október közepétől érhető el az új platformokon.

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

Switchre tart a Return of the Obra Dinn

A Papers, Please készítőjének, Lucas Pope-nak a legújabb, misztikus titkokkal átszőtt narratíva-központú játéka a tavalyi PC-s megjelenés után a Nintendo konzolja felé vette az irányt.

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.

Megkapta első trailerét a Return of the Obra Dinn

A mára már igazi legendának nevezhető Papers, Please című játék fejlesztője, Lucas Pope egy újabb alkotással jelentkezik, mely ezúttal az 1800-as évek Kelet-indiai Társaságának egyik hajójára repíti el a játékost biztosító ügynökként.

Újabb demót kapott a Return of the Obra Dinn

A Papers, Please-ről elhíresült Luke Pope a következő játékán szorgoskodik, amely a minap megkapta a második demóját is. A Return of the Obra Dinn befejezése még messze van persze, de már most is élvezetes tud lenni.

Ingyen kipróbálható a Return of the Obra Dinn

A Papers, Please-ről elhíresült Lucas Pope újabb furcsa és érdekes látványvilágú játékkal készül, melynek most a korai változatát bárki kipróbálhatja. Ha kedvelitek az egyedi játékokat, érdemes ránézni Return of the Obra Dinnre.

Íme, a Papers, Please alkotójának új játéka

A Papers, Please című fejlesztésről ismert Lucas Pope a minap jelentette be a legújabb játékát: talán nem is meglepő, hogy a Return of the Obra Dinn is kifejezetten furcsa darabnak ígérkezik.