NBA Live 15 PS4, XBOXONE

Idén egy napon jelenik meg az NBA Live 15 és az NBA 2K15.

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!

Garantált, hogy lesz NBA Live 16

Noha az NBA Live 15 még meg sem jelent, a kosárlabda-szimulátor producere elhintette, hogy jövőre "garantáltan" kapunk új részt. Az NBA Live 16 fejlesztése már elkezdődött, az EA Sports kiemelt figyelmet fordít a szériára.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

NBA Live 15 - ennyit változott a támadójáték

Miután az NBA Live visszatérése nem sikerült zökkenőmentesen, az EA Sports is igyekezett önkritikát gyakorolni: az NBA Live 15 új trailerében például azt ecsetelik, hogy mennyi mindenen javítottak a tavalyi részhez képest.

Csúszik az NBA Live 15 megjelenése

Nagyon úgy tűnik, hogy az EA Sports meghátrált: mégsem a nagy riválissal egy napon küldi csatába az NBA Live 15-öt. Persze a producer szerint megfutamodásról szó sincs, csak még tovább csiszolják a programot.

NBA Live 15 - íme, az előtrailer

Öt héttel a megjelenés előtt futott be az EA Tiburon kosárlabda-szimulátorának első videója, amely a vizuális effektekre koncentrál. Szó se róla, a látvány terén tényleg előrelépésről beszélhetünk, de vajon a játékélmény is jobb lesz?

E3 2014: EA-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A konferenciák sorát az Electronic Arts folytatja, amit természetesen élőben követhetsz nálunk. Andrew Wilson csapata a jövőbe tekint, új játékokat jelent be, de itt lesz a Battlefield: Hardline, a Mirror's Edge és egy csomó más cím is.

E3 2014: PC-n is motort vált a FIFA (Update!)

EA Sports-híreink következnek, a kiadó egymás után kedveskedett a Madden NFL-, a FIFA- és az NBA Live-sorozat rajongóinak is. A legfontosabb hír: idén a PC-s FIFA is megkapja az Ignite motort.