Inside PC, XBOXONE

A Playdead új játéka, amely Xbox One-ra és PC-re is megjelent.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

Újra mozog az Inside

Emlékeztek még a Playdead új fejlesztésére? A srácok még a 2014-es E3-on mutatták be az Inside-ot, aminek már tavaly meg kellett volna jelennie. Ez végül nem jött össze, de ha minden jól megy, már nem kell sokat várnunk.

Csúszik az Inside megjelenése

A Limbo fejlesztőjének új játéka eredetileg "2015 első felében" jelent volna meg. Nos, már június van és az Inside még sehol. A Playdead gyorsan állást foglalt a kérdésben, de sajnos nem jelentett be új dátumot.

GC 2014: Montázs az ID@Xbox címeiről

Az Xbox One platformra folyamatosan érkeznek a független fejlesztők játékai, melyekből egy rövid, valamivel több mint kétperces összevágást láthattok. A bőséges felhozatalban érkezik többek közt a Space Engineers portja is.

E3 2014: Inside - a Limbo készítőinek új játéka

A Microsoft konferenciáján lehullt a lepel a Playdead következő alkotásáról, az Inside-ról. A Limbo készítői most sem hazudtolták meg magukat, sötét hangulatú oldalnézetes horrorjátékkal kápráztattak el bennünket.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.