Inside PC, XBOXONE

A Playdead új játéka, amely Xbox One-ra és PC-re is megjelent.

Nintendo Switch-re is megjelenik az Inside

Nintendo Switch-re is megjelenik az Inside, sőt az iOS-es verzió is tervben van, ezt maguk a készítők kotyogták el a Famitsu magazinnak egy Japánban tett látogatásuk során. A részletekre azonban még várunk.

Dobozos formában is kiadják a Playdead játékait

A megannyi kritikai elismerést nyert Limbót és Inside-ot egyetlen lemezen is bezsákolhatjuk idén szeptemberben. A kiadásért az 505 Games felel, ha fizikai változatra vágysz, ennél nincs jobb ajánlat!

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.

Az első kép az Inside fejlesztőjének új játékáról

A Playdead már most mutatott egy képet az új projektjéről, amely a jelek szerint ismét egy oldalnézetes platformer lesz. A csapat jó szokása szerint ezúttal is visszafogott színpalettával operál majd.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Az értékelések alapján az Uncharted 4 volt a legjobb

Megérkezett a Metacritic szokásos évzáró összeállítása, amelyben a rendszerbe befutott értékelések alapján igyekeznek összegezni az idei esztendőt. A pontszámok szerint az Uncharted 4 volt 2016 legjobbja.

Megszólalt a Denuvo a DOOM kapcsán

Az utóbbi hetekben egyre több hír érkezett arról, hogy több játékból is eltávolították a Denuvót. A Kotaku rákérdezett a technológia osztrák fejlesztőjénél, hogy pontosan mi az oka ennek a trendnek, a cég pedig egyszerű válasszal rukkolt elő.

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

Demót kapott az Inside

Megérkezett 2016 egyik legjobb játékának a kipróbálható változata a Steamre. A Playdead monokróm platformerének mondanivalója szöveg nélkül is nagyszerű, kár lenne, ha lemaradnál róla. Mindössze 1,2 GB-ot kell lekapnod.