Inside PC, XBOXONE

A Playdead új játéka, amely Xbox One-ra és PC-re is megjelent.

Inside - megszabadultak a Denuvótól a fejlesztők

A Denuvo alkalmazása viszonylag drága, ezért a független fejlesztők közül csak a legnagyobbak, illetve a legmagabiztosabbak engedhetik meg maguknak a bevetését. A Playdead az egyik közülük, ő az Inside-nál használta a megoldást.

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

Hivatalos a PlayStation 4-es Inside

A hét elején felreppent híresztelések igaznak bizonyultak, tényleg jön az Inside PS4-es verziója. A Playdead egy trailer mellett már napra pontos megjelenési dátummal is szolgált. Hamarabb megkapod, mint hinnéd.

Már nem sokat kell várni a PS4-es Inside-ra?

Nem váratja sokáig a Playdead a PlayStation 4-tulajokat, az Inside még ebben a hónapban tiszteletét teheti a Sony konzolján. Hivatalos bejelentés persze még nincs, de több jel is erre utal.

Inside teszt

Bordópulóveres fiú menekül az erdőben. Mellette katonák járőröznek, az egyik meglátja az autója fényszórójában. Utána ered, rálő, mire a fiú megbotlik, és lecsúszik a sziklákon. Bele egyenesen a jéghideg tóba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a héten megjelenő játékok mennyiségén nem is érezni, egyértelmű, hogy kezdetét vette az uborkaszezon. A kínálat javarészt a steames indie-kből áll, csak egy-két nagyobb cím akad közöttük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

E3 2016: Közeleg az Inside, ingyenes a Limbo

Rengeteget vártunk rá, de végre megjelenési dátumot kapott a Playdead legújabb játéka, az Inside. A premier apropóján a fejlesztők két platformon is ingyenessé teszik a Limbót.