Splatoon WIIU

A Splatoon egy Wii U-exkluzív multiplayer élményre kihegyezett TPS, aranyos történeti szállal megspékelve.

Egy különleges előadás: itt az Animal Crossing x Splatoon Nintendo Live koncert

A Nintendo Live 2022-n a cég két kedvelt franchise-ának zenéit játszották el egy koncerten, ami most megtekinthető a YouTube-on.

Nyugi, a Skyrim is a Switch nyitócíme lehet

A Nintendo hivatalosan még nem erősítette meg a Switch nyitójátékainak listáját, névtelen belső források szerint azonban a Skyrim és egy új Mario is elérhető lesz a premier napján. A Splatoon pedig alapból jár majd hozzá.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Közel 13 millió Nintendo Wii U talált gazdára eddig

Közzétette a Nintendo a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését. Kiderült, hogy mennyi Wii U és 3DS fogyott eddig, és azt is megtudtuk, hogy a kiotóiak is érdeklődnek a VR iránt.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

Megérkeztek a Nintendo számai is

A Nintendo is helyzetjelentett, ez alapján a cég pénzügyi évének első fele viszonylag eseménymentesen alakult. A Wii U-ból hat hónap alatt több mint 1 millió darab fogyott, a kiotóiak szerint tartható az idei évre kitűzött 3,4 milliós cél.

Amerikai toplista: itt is tarolt a The Witcher III

Közzétette az NPD Group a szokásos elemzését az amerikai játékpiac elmúlt havi teljesítményéről. Megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb hardver, a játékok között pedig a The Witcher III nyert.

Így költözik PC-re a Splatoon

Mivel a Splatoon a Nintendo saját címe, gyakorlatilag nulla az esélye, hogy PC-s portot kapjon, de ez még nem jelenti azt, hogy a számítógépesek mindenképpen kimaradnak majd a játék izgalmaiból.

Brit toplista: továbbra is vezet a The Witcher 3

Hiába rajtolt viszonylag szépen a Splatoon, a Wii U-exkluzív játék nem tudta megszorongatni a CD Projekt RED szerepjátékát. A The Witcher 3: Wild Hunt sorban a második aranyérmét zsebelhette be.

Splatoon teszt

Inkapolis. A tintahalak és az emberek szerelméből megszületett inklingek otthona. Egy gyönyörű és modern metropolisz, ahol minden a tintáról és a szórakoztató rivalizálásról szól, de jaj. Gonosz polipok kezdik megtörni a békét, ide egy hős kell!