Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Street Fighter V - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Capcom leleplezte a Street Fighter V gyűjtői kiadásának tartalmát és az előrendelői bónuszait. Az észak-amerikai változatról van szó, de reméljük, hogy az európai kiadás is hasonló tartalommal jön.

Street Fighter V - 10 percnyi bunyó Mikával

A héten nem csak újraindult a kezdetben komoly problémáktól szenvedő Street Fighter V PlayStation 4-es bétája, de a Capcom bemutatott egy új karaktert is, Mikát. A legújabb tízperces bemutató rá koncentrál.

Ma éjjel újra felbőgnek a Street Fighter V szerverei

Ma éjszaka újraindítják a Street Fighter V bétatesztjét, és onnantól kezdve öt napon keresztül tolhatjuk majd a Capcom legújabb verekedős játékát. A jó hír mellé érkezett egy új karakterbemutató is.

Street Fighter V - újra lehet játszani

A Capcom minden korábbinál nagyobb bétatesztet szervezett az új Street Fighterhez, az első kör viszont káoszba fulladt. Úgy néz ki, hamarosan újraindulhatnak a szerverek, ezúttal stressztesztekkel készülnek a japánok.

GC 2015: Street Fighter V - színre lép Vega

A Gamescom alkalmából a Capcom egy rakás screenshotot osztott meg velünk a Street Fighter V-ről, illetve lerántotta a leplet az egyik visszatérő karakterről, Vegáról is. Az úriember haja jóval konszolidáltabb, mint másoké.

Káoszba fulladt a Street Fighter V bétatesztje

Noha a Capcom nyilvánvalóan azért is szervezett bétatesztet a Street Fighter V-höz, hogy kiszűrje a szerverproblémákat, a hétvégén történtekre valószínűleg ő sem számított.

Street Fighter V - változik a Capcom üzletpolitikája

Úgy néz ki, megússzuk az Ultra Street Fighter V-öt, a Capcom ugyanis gyökeresen átalakítja a Street Fighterrel kapcsolatos üzletpolitikáját. A főszerepet a játékbeli pénzzel is kiváltható tartalmak kapják.

Street Fighter V - Ken és az ő új frizurája

Újabb karaktert leplezett le a Capcom a Street Fighter V harcosai közül, de igazából most sem lepett meg bennünket: Ken Masters is visszatér a bunyós játékba, megújult frizurával és új képességekkel várja a rajongókat.

Street Fighter V - négy ismerős harcos is visszatér?

A Siliconera értesülései szerint a klasszikus felvonásokban megismert karakterekkel erősít a Street Fighter V. A magazin úgy tudja, az eddig már bemutatott hősökhöz csatlakozik még Karin, R. Mika, Alex és Urien is.

Street Fighter V - minden, amit a bétáról tudni kell

Bő két hét múlva rajtol el a Street Fighter V (egyik) bétatesztje, így a Capcom idejét látta annak, hogy megosszon néhány részletet a próbaidőszak kapcsán. Amire nem árt felkészülni: a játékot kizárólag online nyúzhatjuk majd.