Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Tényleg februárban jön a Street Fighter V

Ugyan a poént tegnap már lelőtte az Eurogamer, a Capcom formálisan is bejelentette, hogy tényleg jövő februárban jelenik meg a Street Fighter V. Ráadásul lehullt a lepel Dhalsimről, az indai jógiról is.

Street Fighter V - kiszivárgott a megjelenési dátum

Eredetileg a hamarosan kezdődő Sony-konferencián jelentette be volna a Capcom a Street Fighter V pontos megjelenési dátumát, az azonban már most kiszivárgott, köszönhetően az Eurogamernek.

Street Fighter V - akcióban a PC-s változat

A mai naptól már a PC-s előrendelők is kipróbálhatták a Street Fighter V második körös bétáját, így annak rendje és módja szerint meg is érkeztek az első olyan videók, amelyek az asztali gépes változatot mutatják be.

Street Fighter V - a második bétateszt dátuma

A Capcom a hónap elején megígérte, hogy pár héten belül kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, ami nem csak a PS4-esek kiváltsága lesz, hanem a PC-seké is. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

Street Fighter V - több mint egy óra bunyó

Épp Dél-Karolinában jár a Capcom Pro Tour 2015, a helyi megmérettetés során pedig közel 75 percnyi akció is rögzítve lett az új Street Fighterről. Többek között az új karakter, Laura is látható, de Zangief és Karin is felbukkan.

Street Fighter V - PC-re is jön a második bétateszt

Hamarosan kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, és ami még fontosabb, ezúttal már a PC-sek is bekapcsolódhatnak a harcba. Ezzel együtt Laura első gameplay videóját is megkaptuk.

Street Fighter V - színre lép Zangief és Laura

A Capcom megmutatta a Street Fighter-sorozat egyik nagy öregjének új arcát. Ő Zangief, Oroszország büszkesége. Emellett megszellőztették a következő, teljesen új karaktert, Laurát, a brazil szépséget is.

Befutott a Street Fighter V gépigénye

A Capcom felfedte, hogy milyen konfigurációra lesz szükségünk a Street Fighter V futtatásához. Semmilyen kihívó követelménnyel nem találkozunk: egy 64-bites Windowson, 6 giga RAM-mal és egy i3-as procival már eldöcög a játék.

Street Fighter V - Karin is csatlakozik

A Tokyo Game Shown mutatta be a Capcom a Street Fighter V következő játszható, a rajongók számára már ismerős bunyósát. Karin a rajongók szavazata alapján kerülhetett a játékba.

A Street Fighter V is kap egy arab karaktert

Jelenleg is zajlik Dubajban a Games15 rendezvény, ahol a játék direktora, Yoshinori Ono leleplezte a Street Fighter V legújabb harcosát, Rashidot, aki stílszerűen arab származású. Egy trailert is mutatunk róla.