Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Street Fighter V teszt

Yoshinori Ono és csapata hét év toldozgatás után küldi nyugdíjba Street Fighter IV-et, miközben a generációváltó epizóddal nemcsak a hardcore rajongókat, de az újoncokat is szeretné elcsábítani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!

Street Fighter V - hét új hős lép színre

Most a hétvégi elmaradásunkat pótoljuk: a Capcom az elmúlt napokban közzétett egy-egy új karakterbemutató videót a holnap megjelenő Street Fighter V-ből. Ezúttal Rashiddal, M. Bisonnal, Cammyvel, Ryuval és Birdie-vel szemezhettek.

Street Fighter V - már tölthető a Steamen

Egyre közeledik a Street Fighter V megjelenése, ezért az előrendelők a keddi megjelenésre készülve már tölthetik a játékot a Steamről. Közben megérkezett a következő karakterbemutató előzetes is.

Street Fighter V - ezúttal Vegán a sor

Folytatódik a jövő héten megjelenő Street Fighter V azon karaktereinek bemutatása, akik a premier napjától elérhetőek lesznek. F.A.N.G., Nash, Ken, Zangief, Necalli és Karin után most Vegán volt a sor.

Street Fighter V - támogatni fogja a PS3-kontrollert

A Capcom begyújtotta a jövő héten boltokba kerülő Street Fighter V marketinggépezetének rakétáit, így a mai napra is jutott egy karakterbemutató, illetve két új, de izgalmas információ is.

Új előzetesekkel melegítünk a Street Fighter V-re

Pontosan egy hét van hátra a Street Fighter ötödik részének megjelenéséig, úgyhogy aligha meglepő, hogy gőzerővel dübörög a Capcom marketinggépezete. Ma három új kedvcsinálóval tudunk szolgálni.

Street Fighter V - színre lépnek a játék harcosai

Új karakterbemutatókkal jelentkezik a Street Fighter V, a videósorozat első három része pedig már be is futott. Odabent megleshetitek Ken, Zangief és Necalli videóját, amelyekben a képességeiken van a hangsúly.

Street Fighter V - bemutatkoznak a játékmódok

Jövő hónapban mutatkozik be a Street Fighter-sorozat ötödik iterációja, ami a megjelenés napján összesen hat különböző játékmóddal debütál. A legújabb előzetes ezeket a módokat veszi górcső alá.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!