Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Ingyenes sztorikiegészítőt kap a Street Fighter V

A sorozat történetében először egy komolyabb sztorimódot is kap a Street Fighter V, nagy kár azonban, hogy azt csak kiegészítőként kapjuk meg, jó pár hónappal az alapjáték megjelenése után.

PlayStation 4-csomagot kap a Street Fighter V

Nem sok van már hátra a Street Fighter V megjelenésééig, mely a konzolok közül csak PlayStation 4-en lesz elérhető. A gépet majd a játékkal együtt is megvásárolhatjuk az új bundle-ben.

Street Fighter V - sorozat készül az előzményekről

Élőszereplős sorozat készül a Street Fighter ötödik részéhez, az előzményeket elmesélő Resurrectionre márciusig kell várnunk. Ugyanaz a csapat készíti, amelyik a Street Fighter: Assassin's Fistet is.

Újabb Street Fighter V-béta indul a hétvégén

Immár a harmadik és elvileg utolsó Street Fighter V-béta veszi kezdetét a hétvégén. Az előrendelők mindkét platformon, azaz PC-n és PS4-en is kipróbálhatják majd a Capcom verekedős címét.

Street Fighter V - F.A.N.G. akcióba lendül

A múlt hétvégén tartott PlayStation Experience-en mutatta be Yoshinori Ono az utolsó, a Street Fighter V megjelenésének napján még elérhető karaktert, F.A.N.G.-et, akit most az IGN jóvoltából közel 30 percig láthatunk akciózni.

Street Fighter V - íme, az első 16 hős

Ahogy arról már beszámoltunk, a megjelenéskor 16 karakter áll rendelkezésünkre a Street Fighter V-ben. A Capcom most egy külön trailerben is bemutatja ezt a díszes kompániát.

Street Fighter V - bemutatkozik F.A.N.G.

Egy régi ismerős is csatlakozik a Street Fighter V gárdájához, ő lesz F.A.N.G., aki az alapjáték felhozatalában már biztosan benne lesz. Ezen kívül a Capcom felfedte a premier után érkező hat bunyós nevét is.

Pofás lesz a Street Fighter V speciális kiadása

Formálisan is bemutatkozott az európai rajongóknak készült Street Fighter V - Day One Steelbook Edition, ami ugyan komolyabb extrát nem tartalmaz, cserébe viszont gyönyörűen néz ki a fémdoboz belseje.

Yoshinori Ono öt évre tervez a Street Fighter V-tel

Noha a Capcom bunyós játéka csak jövő év elején jelenik meg, a sorozat atyja, Yoshinori Ono már arról beszél, hogy mennyi ideig érkeznek új tartalmak a Street Fighter V-höz. Úgy tűnik, 2021-ig számíthatunk új karakterekre.

Street Fighter V - nézzünk bele a sztori elejébe!

Kiszivárgott a Street Fighter V bevezető animációja és a sztorimód eleje, ami leginkább az újoncok számára lehet érdekes, hiszen megismerkedhetnek benne az irányítás alapjaival. Ha magadra ismersz, nehogy elmulaszd.