Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Jönnek a reklámok a Street Fighter V-be

Holnaptól opcionálisan, de bekapcsolhatóvá válnak a reklámok a Street Fighter V-ben, amelyek a játékkal kapcsolatos eseményeket és ajánlatokat népszerűsítik majd. A hirdetéssel játszók Fight Money-t kapnak cserébe.

Street Fighter V - Sagat újra közbelép!

Az EVO 2018-on lelepleződött a Street Fighter V: Arcade Edition következő két karaktere. A nagy visszatérő Sagat mellett G is tiszteletét tette a játékban. Igen, már mától játszhatunk vele, ha valódi vagy ingame pénzért megvásároltuk őket.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Így harcol Cody a Street Fighter V-ben

Már a kanyarban van a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb frissítése, amely a játékosok számára elérhetővé teszi Cody Traverst is. Metro City polgármestere most pedig a Capcom legújabb karakterbemutató videóján pofozkodik.

Street Fighter V: Arcade Edition - Cody is beköszön

Egy ütős trailerrel és egy halom screenshottal hangol minket a Capcom a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb karakterére. Metro City polgármestere június 26-án érkezik és abban már most biztosak lehetünk, hogy nem fél bepiszkolni a kezét.

Jól teljesített a Capcom is

A Capcom is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a japán kiadó is remekül teljesített, ami többek között a jól sikerült, majdnem 8 millió leszállított példánnyal büszkélkedő Monster Hunter Worldnek is az érdeme.

Falke is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

A Capcom megerősítette, hogy április 24-től Falke is csatlakozik a Street Fighter V: Arcade Edition kompániájához. A leányzóhoz a harmadik szezonhoz kiadott bérlettel is hozzájuthatunk. Lássuk, mit tud a kicsike!

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.

Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

Blanka is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

Elhittétek, hogy a frencsájz egyik ikonikus karaktere kimarad a Street Fighter V: Arcade Editionból? A brazil hátterű Blanka a jövő héten landol a bunyós játékban és már egy akciódús előzetesünk is van róla.