Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Kéthetes trialt fog kapni a Street Fighter V

A Street Fighter V: Champions Edition induló karaktergárdájának negyven karaktere hamarosan mindenki számára elérhető lesz ingyen egy kéthetes időszak erejéig. Jó alkalom ez az újoncoknak, hogy kipróbálják magukat, mielőtt beruháznak a játékra.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Street Fighter V - bajban az online bajnokságok

A koronavírus miatt idén a Capcom Pro Tour bajnoksága is teljes egészében online zajlik, ez a váltás azonban erősen kihúzta a gyufát néhány játékosnál, akiket szerencsétlenül érintett a meccsek során jelentkező késleltetés.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Újabb kiadást kap a Street Fighter V

A Capcom bemutatta a Street Fighter V következő kiadását, a Street Fighter V: Champion Editiont, amely az alapjáték mellett magába foglalja a nemrég bemutatott Arcade Edition tartalmait, és egy új hőst is.

Három új bunyóssal erősít a Street Fighter V

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott, hogy napokon belül három új harcos csatlakozik a Street Fighter V már most is tekintélyes felhozatalához, a Capcom úgy döntött, hivatalosan is lerántja a leplet róluk.

Két hétig ingyenes a Street Fighter V

Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható a DLC-kkel és extra játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition PC-n.

Street Fighter V - máris kiszedték a reklámokat

A hónap elején érkeztek meg az ingame hirdetések a Street Fighter V-be. A Capcom húzása annak ellenére sem tetszett a játékosoknak, hogy a reklámokat nézegetve extra valuta ütötte a markukat. Máris visszakozott a kiadó.

Street Fighter V - Kage-dzsel indít a Season 4

Kezdetét vette a Street Fighter V: Arcade Edition negyedik szezonja, és ezzel együtt a gonosz Ryu, azaz Kage is csatlakozott a játszható karakterek népes táborához. Ő egy gonosz lélek fizikai megtestesülése.