Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Street Fighter V-hősök a Monster Hunter Worldben

Az Evo Japan 2018 rendezvényen a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V-jelmezekkel bővül a Monster Hunter World és fordítva. Elsőként Ryu és Sakura cameóját vehetjük szemügyre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

Megvan a Street Fighter V: Arcade Edition dátuma

A Capcom még egy bőrt lehúz a Street Fighter V-ről, a minden földi jóval teletömött Arcade Edition a jövő héten érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Szerencsére az alapjáték tulajdonosai minden bónusz tartalmat megkapnak ingyen.

Jön a Street Fighter - 30th Anniversary Collection

Az idei Capcom Cup rendezvényen jelentette be a japán kiadó, hogy újabb gyűjtői, ünnepi kiadást kap a Street Fighter-sorozat. A harmincadik születésnap alkalmából a csomag a klasszikus részek összes epizódját tartalmazni fogja.

Ezt tudja a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom végre elárulta, milyen újdonságok várhatóak a Street Fighter V legújabb kiadásában. Az új játékmódok mellett minden karakter kap egy második V-trigger-mozdulatot - ezeket mutatja be a legújabb előzetes.

Street Fighter V - Zekuval zárul a mostani DLC-kör

Ismerős arc visszatérésével zárja le a Capcom a Street Fighter V második DLC-szezonját. A hétvégén tartott South East Asia Major bajnokságon ugyanis bejelentették, hogy visszatér Guy korábbi mentora, Zeku.

Év elején jön a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom hivatalosan is bemutatta a Street Fighter V jövő év elejére időzített vadonatúj kiadását. A sok-sok újdonsággal telepakolt Arcade Edition többek között új játékmódokkal bővíti majd az alapjátékot.

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.

Együtt gyúr az online játékra a Capcom és a Namco

A Capcom és a Bandai Namco egy rövid közleményben jelentette be, hogy keresztlicencelési megállapodást kötöttek, amelynek az a célja, hogy jobbá tegyék a játékaik online részét.

Újra ingyenes lesz a Street Fighter V multija

A kiadó online rendszere, a Capcom Fighters Network immáron a második bétateszten esik át egy hónapon belül, így hamarosan minden érdeklődő ingyen nyúzhatja a Street Fighter V többjátékos módját.