Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.

Jövő héten ingyen játszható a PC-s Street Fighter V

A Capcom szeretné tesztelni a Fighters Network működését, így jövő héten ingyen kipróbálható lesz a PC-s Street Fighter V online módja. A próbaverzióban minden karakter elérhető majd.

Street Fighter V - Kolin lesz a következő karakter

December óta éles a Street Fighter V második szezonja. Akuma után Kolint kapják meg a karakterbérlet tulajdonosai február végén, a leányzó kedvelt szórakozása, hogy lefagyassza ellenfeleit - eddig még egyetlen játékban sem irányíthattuk.

Street Fighter V - az év végét Akumával zárjuk

A hétvégén bemutatkozott a Street Fighter V következő játszható karaktere, az oroszlánkülsejű Akuma. A fickóra december végén csaphatnak le a második szezonbérlet tulajdonosai, és most külön trailert is kapott.

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!

2020-ig támogatja a Capcom a Street Fighter V-öt

A Capcom, úgy tűnik, hosszú időre tervez a Street Fighter V-tel: a játék producerei árulták el, hogy egészen 2020-ig fogják támogatni a játékot, azaz addig folyamatosan érkezhetnek új tartalmak hozzá.

Street Fighter V - Akuma is beugrik hamarosan

Hamarosan újabb harcossal bővül a Street Fighter V karakterfelhozatala, a minap megjelent teaser videó tanúsága szerint Akuma is játszhatóvá válik. Az első részletek a PlayStation Experience környékén várhatók.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

Street Fighter V - jövő héten Juri is csatlakozik

A Capcom megerősítette, hogy jövő héten ismét kibővül a Street Fighter V karakterlistája. A csapathoz ezúttal a Dél-Koreából származó Juri csatlakozik. A bejelentés mellé trailert is kaptunk.

Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja

M. Bison és a Shadaloo megint rosszban sántikál, most éppen egy olyan szerkezettel rukkoltak elő, ami pillanatok alatt le tud bénítani egy egész várost. Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja.