Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Street Fighter V - Balrog is ringbe száll

Július első napján debütál a Street Fighter V régóta várt méretes frissítése, ami nem csak a korábban beharangozott sztorikiegészítővel, de új hősökkel is kiegészíti a játékot.

Street Fighter V - hónap végén jön a sztori-DLC

A Capcom megerősítette, hogy június végén végre megjelenik a Street Fighter V korábban beharangozott sztoriközpontú kiegészítése, amit a játék tulajdonosai teljesen ingyen kapnak majd meg.

Street Fighter V - íme, a következő harcos!

Folytatódik a DLC-áradat, már-már menetrendszerűen futott be a Street Fighter V következő karakterbemutatója. Ezúttal a bájos nindzsalány, Ibuki kapja a főszerepet.

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.

Street Fighter V - Guile is ringbe száll

Hónap végén újabb DLC-karakterrel bővül a Street Fighter V eddigi felhozatala. A társasághoz csatlakozik Guile, aki egy ideig mindenki számára ingyenesen lesz majd elérhető.

Street Fighter V - íme, az első DLC-karakter

Alex lesz az első olyan játszható hős, akit egy DLC-vel tehetnek magukévá az alapjáték tulajdonosai. Ő egy igazi pankrátor, pusztító hiperbombával taglózza le az ellenfeleit. Lessük meg a fickóra kihegyezett előzetest!

Elérhető az új Street Fighter-websorozat

Megérkezett a Street Fighter: Resurrection, amely voltaképpen az Assassin's Fist folytatásának tekinthető, ráadásul az alkotók is ugyanazok. Csupán egy mobilos alkalmazásra lesz szükséged hozzá.

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Szerverbénulással indított a Street Fighter V

Boltokban a Street Fighter ötödik része. A tesztünket már olvashatjátok róla, bónuszként pedig összeszedtünk minden infót, ami a premierrel párhuzamosan kiderült a játékról.