Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Age of Conan - rendkívüli ajánlat az év végéig

A Funcom komoly akcióval próbálja magához csábítani a játékosokat: aki az év végéig letölti a próbaverziót, gyakorlatilag bármeddig ingyen játszhat az Age of Conannel.

Age of Conan - nagy bejelentés várható

Augusztusban kerül megrendezésre a Games Convention utódja, a GamesCom, ahol várhatóan bejelentik az Age of Conan első kiegészítőjét.

Age of Conan - Még mindig fejlesztés alatt X360-ra

Már több, mint egy éve, hogy megjelent a Funcom MMORPG-je, amelyet eredetileg Xbox 360-ra is ki szerettek volna kiadni, ám az a változat még fejlesztés alatt áll.

Age of Conan - elstartolt a 7 napos trial

Unod a World of Warcraftet? Nyomtad már a Warhammer Online-t is, de valami igazán véresre és keményre vágysz? Próbáld ki az Age of Conant - most 7 napig ingyen!

Alig százezren játsszák az Age of Conan-t

A Funcom 23.3 millió dolláros veszteséggel zárta a tavalyi év negyedik negyedét, amelyből 22.8 milliót az Age of Conan gyenge teljesítményének köszönhet.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.

Age of Conan - új tartalom a nagyoknak

Az Age of Conan egyik legnagyobb hibája volt, hogy kevés újdonságot tartogatott azok számára, akik elérték a maximális ötvenedik szintet.