Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

Az első magyar Age of Conan interjú

Az ageofconan.hu oldal szerkesztőségét végre megtisztelte a Funcom, és válaszoltak az oldalt látogatók által összeírt kérdésekre.

Age of Conan - ami nélkül neki se kezdj!

Régóta várunk már az Age of Conan-re, s úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk a boltokba kerülésig: körvonalazódni látszik a végleges gépigény.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Age of Conan - lesz gyűjtőknek szánt változat is

Egyedi, kézzel készített dobozban, rengeteg extrával megpakolva gyűjtőknek szánt kiadás is készül a márciusban megjelenő Age of Conan: Hyborian Adventures-ből.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

Ismét több hónapot csúszik az Age of Conan

A Funcom legújabb MMORPG-je a sokadik csúsztatás után sem jelenik októberben: a biztosra vélt debütálást eltolták a jövő márciusig.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Friss Age of Conan trailer érkezett

Lassacskán elstartol a 2007-es E3, várhatóan rengeteg újdonsággal szolgálhatunk majd nektek. Ám most, egy újabb Age of Conan videó érkezett oldalunkra.