Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

Harmincéves az MMO-műfaj

Október huszadikán töltötte be harmincadik születésnapját az MMO-műfaj: elképesztő, hogy mivé nőtte ki magát a játékipar egyik legmeghatározóbb kategóriája.

Peter Molyneux pesszimista, de a PCGA nem az

Sokat nyilatkozik mostanság Peter Molyneux az egyes platformok jövőjével kapcsolatban: a mester legutóbb a PC-s ipar kilátástalanságáról beszélt.

Age of Conan - biztosan lesz konzolos verzió

A Funcom megerősítette, hogy mindenképpen készül majd X360-as változat az Age of Conan: Hyborian Adventuresből, de egyelőre még várnunk kell rá.

GC 2008: Készül az első Age of Conan expanzió

Pletykákat hallottunk már vele kapcsolatban, hivatalosan azonban nem erősítették meg eddig a Funcom munkatársai az első Age of Conan kiegészítő készültét.

Egyelőre mégsem egészül ki az Age of Conan

Korábban megjelent egy pletyka, miszerint az Age of Conan: Hyborian Adventures MMORPG-hez már készül is egy kiegészítő, a hír azonban sajnos kamu volt.

Age of Conan: Hyborian Adventures

A nagydarab marcona hősünket sokan lehet, mára csupán sorozatokból ismerhetik. Egy másik hatalmas trónfosztott királya volt ki útra kelt és megannyi viszontagság után elfoglalhatta méltó helyét birodalma trónján. Erről szóltak anno a könyvek és egy mozifilm is, melyben Arnold Schwarzenegger legnagyobb alakítását tekinthettük meg. Ebben a világban az emberek megrekedtek a barbárok szintjén és a rabszolgaság is virágkorát éli. Nem beszélve arról, hogy az embereknek mindennap meg kell küzdeniük az életben maradásért.

Készül az Age of Conan első kiegészítője

Két hónapja jelent meg a Funcom MMORPG játéka, amely Conan kegyetlen világába kalauzolja a játékosokat, ám máris a folytatásról beszélhetünk.

Age of Conan - túl az 1 millión

A Funcom által fejlesztett Age of Conan: Hyborian Adventures remekül teljesít. Alig több, mint két hét alatt már 1 millió példányt értékesítettek belőle.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Age of Conan - több, mint 400 000 játékos

A Funcom ma bejelentette, hogy a Hyboria világában játszódó MMO játékuk, az Age of Conan már több, mint 400 000 játékossal büszkélkedhet.