Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

Age of Conan kedvcsináló trailer

Kellemes kedvcsináló trailer érkezett a mai napon megjelent Age of Conan MMORPG-ből, amely szeretné elnyerni a játékosok tetszését.

Age of Conan - kezdeti sikerek, újabb csúszások

A minap több jó hír és egy kevésbé jó bejelentés érkezett napjaink és talán az idei év egyik leginkább várt MMO-jával, az Age of Conan-nel kapcsolatban.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét egyik nagyágyúja egyértelműen a Ubisoft legújabb lövöldözős játéka, a Haze lesz, amely exkluzív címként jön PlayStation 3-ra.

Age of Conan - Elindult az Early Access

Azon előrendelők, akik előre befizettek 1 hónapot tegnap este elkezdhették Hyboria világának felfedezését, ami nagyon szépre sikerült.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Age of Conan - terítéken a fejlődésrendszer

A tegnapi harcrendszert bemutató videó után megérkezett a következő, amely hősünk fejlődését és a szintlépéseket hivatott bemutatni, Erling Ellingsen tolmácsolásában.

Age of Conan - harcrendszer bemutató

Egy új videó keretein belül betekintést nyerhetünk az Age of Conan harcrendszerébe, megismerhetjük a pajzs és a kombók használatát.

Befejeződtek az Age of Conan munkálatai

Befejeződtek az Age of Conan: Hyborian Adventures munkálatai, a bejelentés mellett pedig fény derült az MMORPG végleges gépigényére és árazására is.

Age of Conan - jövő héten indul a nyílt beta

Jövő héten megkezdődik a Hyboria világában játszódó Age of Conan nyílt beta tesztje, így a FilePlanet előfizetők kipróbálhatják milyen is lesz a játék.

Bemutatkoznak az Age of Conan helyszínei

Nem hittük volna, hogy a barbárok tudnak szép tájakon is barbárkodni. Pedig az új Age of Conan trailerből kiderül, hogy bőven akadt már akkor is szájtátásra késztető helyszín.