Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Több, mint ötszáz friss kép landolt galériánkban!

Valamiféle nagy durranással akartuk zárni a hetet, így gondoltunk egyet, s több, mint 500 vadi új képet töltöttünk fel galériánkba. Érdemes leellenőrízni az összeállítást!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: Eidos felhozatal

Az Eidos ma elküldte nekünk a holnap kezdődő Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. Persze ezek a már bejelentett anyagok, a meglepi ezután jön!

Age of Conan - Hyborian Adventures Bétateszt

A Funcom örömmel jelentette be, hogy a zártkörű béta tesztek megkezdődtek és így már semmi akadálya az őszi nyílt bétateszt verziók kiadásának.

Új Conan mozifilmek a láthatáron

A Paradox Interactive és a Warner Bros a közeljövőben újra kívánja éleszteni a nagy Conan karakterét, melyet egy több részes mozifilmmel képzelnek el.

Képregény készül az Age of Conan-ből

A Funcom a hétvégén bejelentette, hogy a Dark Horse Comics képregényt készít az Age of Conan - Hyborian Adventures című játékukból.

2023-ig a Funcom kezében vannak a Conan jogai

Már az E3-on hatalmas ász volt az Age of Conan, a Funcom legújabb MMORPG-je - a sikereken felbuzdulva a cég további öt éven át birtokolhatja a Conan-jogokat.

E3 2006: Jól szerepelt az Age of Conan!

A Windows Vista-exklúzív MMORPG-t a Funcom, vagyis a híres-neves Anarchy Online készítői fejlesztik - az idei E3-on meglepően jól szerepelt a masszívan online RPG...