Age of Conan: Hyborian Adventures

Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Típus: RPG

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Új Age of Conan: Hyborian Adventures kedvcsináló

Új videó érkezett a Funcom a legújabb masszívan online játszható szerepjátékáról, az Age of Conan: Hyborian Adventures-ről. Érdemes meglesni!

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Már most imádják az Age of Conant

Már most rekorder a Funcom új MMORPG-je az Age of Conan: a cím múlt héten meghírdetett bétatesztjére több, mint 100 ezer játékos jelentkezett!

Lehet jelentkezni az Age of Conan bétatesztjére

A Funcom bejelentette, hogy új MMORPG-jük, az Age of Conan - Hyberian Adventures PC-s verziójának bétatesztelésére lehet jelentkezni.

Nem fejleszt több offline játékot a Funcom

Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.