GC 2015: Szeptember végén jön az új Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy új trailer társaságában jelentette be a Ubisoft a Might & Magic: Heroes VII megjelenési dátumát, emellett azt is megtudtuk, hogy mikor eshetünk neki a játék következő bétatesztjének.

Idén húszéves a Heroes-széria, így nem meglepő, hogy az új trailer is egy kevés nosztalgiázással indít. Azoknak sem kell már sokat várniuk viszont, akik valami újra vágynak: a Ubisoft bejelentette, hogy szeptember 29-én jelenik a Might & Magic: Heroes VII.

A játékból egy újabb bétateszt is várható, ez augusztus 26-án rajtol, és szeptember 2-ig tart.

9.
9.
Sethiran
#8: Mint a Heroes széria és AoW ismerője, végigjátszója nem hiszem, hogy összehasonlítható két játék. Mindkettőt másért szerettem. A Heroes sorozatból nem a mainstream 3.rész fan vagyok, szerintem az 5. rész látványvilága, története, és igen az újításai (kasztspecifikus dolgok és skillrendszer) a sorozat legjobbjává teszik. A 6. rész sok ponton újításnak álcázott visszalépései nekem nem jöttek be, a Conflux rendszer egy fos volt. A teljes átforgatásból inkább káosz lett. Remélem nem ehhez nyúlnak majd vissza, illetve nem ezt fogják továbbfejleszteni
7.
7.
kastorhun
#4: Szerintem az lenne a legjobb ha átkerülne a széria egy nagyobb stratégiai játékokat fejlesztő csapathoz, vagy sid meir csinálná.
4.
4.
gildesh
#3: Szerintem a legnagyobb gond ezzel a sorozattal éppen az, hogy folyton a 3. rész gyökeréig tér vissza, ez pedig különösen igaz lesz erre, ahol bevonták a fejlesztési döntésekbe a rajongókat. Én pedig már baromira unom, mert ha olyan játékkal szeretnék játszani, mint a harmadik rész, akkor a harmadik résszel fogok játszani.

Ott van például az Age of Wonders 3, ami simán tovább tudott lépni az elődein úgy, hogy közben hű maradt önmagához. Sajnos a Heroes sorozat rajongótáborának nagy része olyan szinten - bocsánat a kifejezésért - begyöpösödött Heroes 3 fanatikus, hogy az attól való bárminemű újítási szándékot a sorozat meggyalázásának tartanak, legyen szó akár olyan marginális dolgokról, minthogy milyen lények legyenek egy várban.

Ennek köszönhető aztán, hogy a játék taktikai rendszere még mindig halálosan primkó, akárcsak a karakterfejlődés. Pedig azóta már kijött jó néhány Total War, amikben jelenleg helyből érdekesebb fejlődési mechanizmusok vannak, dacára, hogy az egy történelmi birodalomépítgetés, ez meg elvileg egy hős-központú(!) high-fantasy.
3.
3.
kastorhun
#2: Vagyis a 3. részhez térjenek vissza, mivel a heroes 5 egy szebb heroes 3 csupán.
2.
2.
Chrysh
#1: Azért az új XCOM is hozott újat a bázismenedzselésével meg a harcrendszerével.

Én azt várom, hogy visszamenjenek legalább az 5. rész gyökeréig mert a 6. rész új elemei több szempontból is melléfogásnak minősültek
1.
1.
Cipo3
Végigtoltam az első ötöt. A 6.-ra már elfogyott a TBS utáni vágy, illetve nem tudtak úgy újítani ebben a témában mint ahogy az elvárható lenne. Lásd pls X-COM: Ufo-t ahol tudtak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...