Megjelent a Might & Magic: Heroes VII

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Négy év után visszatért a Might & Magic: Heroes-sorozat, a hetedik résszel, amivel már mi is tüzetesebben megismerkedtünk az elmúlt hetek folyamán. A végleges verzió már a boltokban van, ennek örömére itt az utolsó trailer.

A várakozás véget ért, minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiájának új része már megvásárolható, kishazánkban ráadásul magyar feliratot is kapott. Ha még tanácstalan vagy, ajánljuk figyelmedbe a Gamekapocs bétatesztjét és Might & Magic Days-beszámolóját.

A launch trailer pontosan így néz ki:

11.
11.
Yetikoma
Megjelenés napjától megvan és szerintem nagyon jó lett.persze nem tökéletes, de ez a sorozat soha nem is lesz az mert mint előttem is említették sok minden izlés dolga.

NAGY HIBA: Egyetlen valóban idegesítő hibája, hogy ha nem is látod az ellent akkor is nagyon sok időbe telik még a körük végére érnek. Egyébként nem kell egy erős gép a játék HD4000-el is szépen mentt csak nem teljes grafikán.

A TÖBBI OK

A Ncrok itt is nagyon táposak mint eddig minden részben. Lejátszotam egy nagy térképes játékot nehéz fokozaton és csak úgy döglött körülöttem minden.
A lényeg csak az, hogy legyen egy fősereg amivel letarolsz mindent nekromanciával nem egyszer több emberel kerülsz ki a csatábol és ha valaki csatlakozik hozzád akkor azt belehet darálni csontinak. Ezután csak a teleportra van szükség és nyertél. (Régen kedvenc váranm volt most már nem fog meg a mindent legyílkoló dögvész death metal banda)

A Sylvian nagyon tetszett a hangulata, de valahogy nagyon nem éreztem rá az erőségükre. Haladtam haladtam, de valahogy nem úgy ahogy a többivel. A Lényeknek nem igazán találtam az erőségét.

Akadémia NAgyon jó hogy megint van és nagyon hangulatos lett. Ha már megavnnak a titánok akkor már nincs megállás. Az első két körben akkora sebzést lehet kiosztani, hogy utánna már csak a tisztogatás marad.
10.
10.
_NMI_
Én most tolom, de eddig nem nagyon bírt megfogni. Kicsit olyan semmilyen.
9.
9.
Stranger
#7: Hú pedig tesómmal hány menetet adtunk fel, mert nem bírtuk legyőzni az ellent. :D Persze nehezebb szinteken...
8.
8.
wuxort
Bétában toltam, röhejesek lettek benne a fák, képregényes lett(szal nem 3D-s) a város nézet(ami egyébként tökre bejött), és nekem egy erős géppel volt 1 perc mire a 3 AI lépett végül(rögtön játék elejétől, utána csak nőtt az idő). Voltak akiknél ugyanez 10 percet vett igénybe. Viszont ne magyar feliratokkal játssz majd, beállítások többségének a szövege ki sem fért rendesen. Olyan feelingem volt, mint ha a VI-al játszanék, néhol kireszelve máshol elb***va dolgokat.
7.
7.
atesz89
Nekem a 3 tetszett a legjobban, én nem vok olyan igen pro játékos de nekem nagyon feltűnt hogy ha kicsit tovább húzom az időt és fejlesztem a seregem akkor később már nem tudom megverni sosem az ellenfelet. Pedig egy nagyon combos sereget sikerült mondjuk összehozni. Ilyen a 3-ban nem volt sokáig lehetett keveregni a pályán és utána is verhető volt az ellenfél, sok diplomáció miatt a mászkálás alatt sokan beálltak a csapatban,aztán utána szoktam elrendezni az ellenfelet.
2.
2.
kastorhun
#1: A zenét kikapcsolni?
A heroes sorozatnak van az egyik legjobb zenéje (kivéve az 5. részt), a 4. rész a sorozat mélypontja utána követi az 5. rész.
https://www.youtube.com/watch?v=c9-PsHkDbVY
1.
1.
anarchoid
heroes orok kedvenc, de az animot es a zenet mindig kikapcsoltuk 10perc utan ;)

vajon ittis kilehet ? ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...