Outlast 2 PC, PS4, XBOXONE

Elkészült az Outlast című túlélőhorror folytatása.

Outlast 2 - közel egymillió példány kelt el eddig

Sokak szerint az Outlast 2 nem sikerült úgy, mint a játék első része, a készítők mégis reménykedtek a sikerében. A fejlesztők egy interjúban azt is elárulták, hogy a bizalmuk nem volt alaptalan, hiszen közel egymillió példány már el is kelt belőle.

Outlast 2 teszt

Langermannék egy Jane Doe nevű meggyilkolt lány ügyében nyomoznak. Útjuk Arizonába vezet, ahol nem sokkal később rájönnek, hogy életük legnagyobb hibáját követték el, amikor felszálltak arra a bizonyos helikopterre.

A nehézségen finomít az Outlast 2 első javítása

Április végén jelent meg az Outlast 2, melyhez most befutott az első komolyabb javítás. Ha úgy érezted, túl nehéz volt a normál fokozat, akkor mindenképpen indítsd el a patch letöltését.

Outlast 2 - képözön a megjelenés előtt

Már csak egyet kell aludni az Outlast 2 megjelenésig, így azt javasoljuk, töltsétek el hasznosan az utolsó nyugalmas óráitokat! Holnaptól ugyanis minden játékosnak rémálmai lesznek - csak óvatosan az új képekkel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Traileren az Outlast 2 és az Outlast Trinity

Jövő héten érkezik meg az Outlast második része, melyben ezúttal az arizonai Sonora-sivatagban fogunk nyomozni egy rejtélyes gyilkosság után. A folytatást magában, vagy az első résszel egybecsomagolva is megvásárolhatjuk.

Outlast 2 - nem a gépigénytől fogunk rettegni

Jövő héten végre boltokba kerül az Outlast régóta várt folytatása, és bár a játék jó eséllyel ismét a frászt hozza majd ránk, a PC-s változat gépigényétől azért ennyire már nem fogunk betojni, az ugyanis nagyon barátira sikeredett.

Mégis megjelenik Ausztráliában az Outlast 2

Múlt héten nagy port kavart, hogy Ausztráliában a helyi korhatár-besorolásért felelős hivatal betiltotta az Outlast 2-t. Most úgy tűnik, mégsem maradnak ki a horrorkalandból a szigetország játékosai.

Ausztráliában betiltották az Outlast 2-t

A Red Barrels közelgő horrorjátéka fennakadt az ausztrál korhatár-besorolási hivatal rostáján. Jelen állás szerint az Outlast 2 nem jelenhet meg a szigetországban, mivel szexuális erőszakot is ábrázol.

Áprilisban jön az Outlast második része

A Red Barrels csapata megerősítette, hogy április végén ismét indulhat a rettegés, a csapat legújabb játéka, az Outlast folytatása ugyanis akkor kerül boltokba, méghozzá dobozos változatban is.