Outlast 2 PC, PS4, XBOXONE

Elkészült az Outlast című túlélőhorror folytatása.

Frissítve: Tölthető az Outlast 2 demója

Lehet, hogy nem jelenik meg idén, de ki mondta, hogy nem tehetünk vele egy próbát? A Red Barrels csendben elérhetővé tette az Outlast 2 demóját, üröm az örömben, hogy egyelőre csak PS4-re érhető el a kicsike.

Outlast 2 - 12 percig ne pislogj!

A múlt heti PAX Westről még mindig szivárognak a látnivalók. Köztük a nemrég jövőre áttolt Outlast 2 is jelen volt egy mozgalmas és elképesztően ijesztő, 12 perces demóval. Ha nem félsz, a hajtás után meg is lesheted.

Késik az Outlast 2

Sajnos idén már nem próbálhatjuk ki az Outlast 2-t, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy 2017 elejére csúsztatták a megjelenést. Az okok a szokásosak: több időre van szükségük.

Rettegni fogsz az Outlast II-ben

A nyitó képsorok alapján az Outlast II legalább olyan sötét atmoszférával bír, mint az elődje, és a vidéki közeg határozottan jól áll neki. Valami gonosz rejtőzik a csendes farmházak és kukoricaföldek között. Először mozog a horrorjáték.

Outlast 2 - óvakodj a csákányos őrülttől!

A Red Barrels csapata tavaly októberben jelentette be az Outlast folytatását, amelyről most elcsíptünk néhány információmorzsát egy hátborzongató screenshot társáságában.

Frissítve: Outlast - bemutatkozik a folytatás

Tavaly októberben vált hivatalossá, hogy folytatást kap a két évvel ezelőtt bemutatott Outlast. Egy twitteres bejegyzés szerint az első részleteket valószínűleg a mai napon jelenti be a Red Barrels Games.

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.

Már készül az Outlast 2

Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója megerősítette, hogy a fejlesztőcsapata már aktívan dolgozik a túlélőhorror folytatásán. Az Outlast 2 a már megismert univerzumot mutatja majd be egy új nézőpontból.