Darkest Dungeon MAC, PC, PS4, Vita

Oldalnézetes dungeon crawler nem kevés vérrel.
1529445060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!
1525957200

Júniusban érkezik a Darkest Dungeon új DLC-je

Ismét összeállnak a sokat látott kalandorok, de az út ezúttal az elátkozott farm felé vezet. A The Color of Madness egy új régióval, új ellenfelekkel és bossokkal és egy rakás egyéb tartalommal bővíti a Red Hook Studios fantasztikus dungeon crawlerét.
1519636320

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!
1519027200

Darkest Dungeon - nyakunkon az xboxos verzió

A Red Hook Studios bejelentette, hogy a hónap végén válik elérhetővé a Darkest Dungeon Xbox One-os kiadása. A játék ráadásul akcióval indít a Microsoft platformján, limitált ideig ajándékba kapjuk az első DLC-t.
1515999600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.
1512475200

Darkest Dungeon: The Color of Madness bejelentés

A jövő tavaszra várható új kiegészítő ezúttal az H. G. Wellst és Lovecraftot idéző, viktoriánus szellemben fogant földönkívüli invázióval gazdagítja a játék horrorisztikus dark fantasy világát.
1509206040

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.
1498640400

Blogajánló: Ajánló a Steam nyári vásárához

MadderBanana új blogjában egy kis segítséget nyújt azoknak, akik elvesztek a Steam nyári akciójának indie játék felhozatalában. Három címet ajánl, melyekre érdemes lehet benevezni.
1495971900

Júniusban jön a Darkest Dungeon kiegészítője

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Darkest Dungeon első komolyabb kiegészítője, a The Crimson Court. Egyelőre csak PC-re érkezik a csomag, a PS4-es és PS Vitás változatok később futnak be.
1474882140

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.