Júniusban érkezik a Darkest Dungeon új DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2018. május 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Ismét összeállnak a sokat látott kalandorok, de az út ezúttal az elátkozott farm felé vezet. A The Color of Madness egy új régióval, új ellenfelekkel és bossokkal és egy rakás egyéb tartalommal bővíti a Red Hook Studios fantasztikus dungeon crawlerét.

Csak egy bő hónapot kell várnunk a Darkest Dungeon következő kiegészítőjére, a Red Hook Studios ugyanis bejelentette, hogy június 19-én startol a The Color of Madness. Ez a dátum csak a PC-s verzióra érvényes, a többi platformon sajnos később érkezik az új DLC. Lássuk tehát, hogy mit is tartalmaz majd a csomag!

Egy közeli farm mellett egy misztikus üstökös csapódott be, a birtokot őrző molnár és a segédei pedig egy szörnyű átok áldozatául estek. A feladatunk tehát az lesz, hogy utánajárjunk a Farmstead sötét titkainak. Az új zóna és az ott található ellenfelek teljesen újszerű, hullámokra osztott játékmenetet kínálnak a veterán játékosoknak, a három új főellenség pedig biztosan megizzasztja majd a legelszántabb kalandorokat is.

A farm környékén begyűjthetjük majd a meteorit kristályait is, melyeket a karavánunknál váró ékszerész vadiúj csecsebecsékre cserél majd. A Crimson Courthoz hasonlóan persze egy halom új játékmeneti elem is bekerült az új frissítésbe, ha kíváncsiak vagytok a teljes leírásra, akkor érdemes lehet felkeresni a fejlesztőstúdió hivatalos oldalát. A csomag ára egyébként teljesen baráti, csupán 5 dollárért felfedhetjük a The Color of Madness titkait.

4.
4.
Drazhar
5$? Instant buy, pedig még az alapverzióba is van kontent bőven :D
3.
3.
savior10
Ez lényegében H.P. Lovecraft: Szín az űrből
Az egész játék Lovecraft munkásságából építkezik. Na nem mintha baj lenne. :D
2.
2.
Necreon
Legalább ésszerűen van beárazva, nem úgy mint a Crimson Court.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...