Minecraft: Story Mode IPHONE, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

A Minecraft háttértörténetét meséli el epizodikus formában.
1467097200

Dátumot kapott a Minecraft-film

Bő két évet kell várnunk arra, hogy a Mojang sikerjátékából végre mozifilm szülessen. A Warner Bros. napra pontos premierdátumot osztott meg velünk - reméljük, a rajongók lelkesedése is kitart addig.
1464715800

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

A Telltale még márciusban jelentette be, hogy folytatja a Minecraft: Story Mode-ot - igaz, rendhagyó módon. Új évad helyett egyszerűen csak hozzácsap három újabb epizódot az eddigiekhez.
1459144800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!
1458671443

Még több epizódot kap a Minecraft: Story Mode

Nem ér véget a jövő héten esedékes ötödik epizóddal a Minecraft: Story Mode, hiszen a Telltale szerint további három felvonás várható az idén. Jesse és barátai újabb nehézségekkel néznek szembe.
1450715400

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.
1450425600

Traileren a Minecraft: Story Mode negyedik része

Jövő héten jelenik meg a Telltale játéksorozatának, a Minecraft: Story Mode-nak az utolsó előtti, negyedik része. Idén már nem zárul le a sorozat, az utolsó epizód csak jövő évben érkezik majd meg.
1449925238

Íme, a Minecraft: Story Mode - Episode 4 dátuma

A Telltale idei utolsó játéka a Minecraft: Story Mode - Episode 4: A Block and a Hard Place lesz, amely már a jövő héten élesedik a megszokott disztribúciós csatornákon. Néhány képet is mutatunk róla.
1448528419

Itt a Minecraft: Story Mode harmadik epizódja

Tegnap óta érhető el a Telltale-féle Minecraft-kalandjáték harmadik felvonása, egy hátborzongató csavarral a történetben. A kockavilág megmentése továbbra is a mi nemes feladatunk lesz.
1448456400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét valamivel lazább lesz játékmegjelenések szempontjából, már abban az esetben, ha nem vagy Bloodborne-rajongó: neked valószínűleg az új DLC-vel telnek majd az elkövetkező napjaid.
1448035620

Jön a Game of Thrones második évada

Alighogy befejeződött az első évad, a Telltale megerősítette, hogy folytatja a Game of Thrones-sorozatát. Emellett rendesen pörgeti a Minecraft-szériát is, ennek a jövő héten érkezik a harmadik része.