Minecraft: Story Mode IPHONE, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

A Minecraft háttértörténetét meséli el epizodikus formában.
Típus:

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.

Traileren a Minecraft: Story Mode negyedik része

Jövő héten jelenik meg a Telltale játéksorozatának, a Minecraft: Story Mode-nak az utolsó előtti, negyedik része. Idén már nem zárul le a sorozat, az utolsó epizód csak jövő évben érkezik majd meg.

Íme, a Minecraft: Story Mode - Episode 4 dátuma

A Telltale idei utolsó játéka a Minecraft: Story Mode - Episode 4: A Block and a Hard Place lesz, amely már a jövő héten élesedik a megszokott disztribúciós csatornákon. Néhány képet is mutatunk róla.

Itt a Minecraft: Story Mode harmadik epizódja

Tegnap óta érhető el a Telltale-féle Minecraft-kalandjáték harmadik felvonása, egy hátborzongató csavarral a történetben. A kockavilág megmentése továbbra is a mi nemes feladatunk lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét valamivel lazább lesz játékmegjelenések szempontjából, már abban az esetben, ha nem vagy Bloodborne-rajongó: neked valószínűleg az új DLC-vel telnek majd az elkövetkező napjaid.

Jön a Game of Thrones második évada

Alighogy befejeződött az első évad, a Telltale megerősítette, hogy folytatja a Game of Thrones-sorozatát. Emellett rendesen pörgeti a Minecraft-szériát is, ennek a jövő héten érkezik a harmadik része.

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

Már itt is a Minecraft: Story Mode folytatása

Erre tényleg nem számítottunk: alighogy megjelent a Minecraft: Story Mode első része, már be is futott a folytatás. Az Assembly Required alcímet viselő epizódhoz egy trailert is tudunk mutatni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

Minecraft: Story Mode - traileren az Episode 1

Október 13-án érkezik a Telltale minecraftos kalandjátéka, melyben akár egy férfi vagy női főhőst is irányíthatunk. A játékosok Overworldbe utaznak, hogy megtalálják a Rend Kövét, a világot sújtó szörnyűség ellenszerét.