Minecraft: Story Mode IPHONE, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

A Minecraft háttértörténetét meséli el epizodikus formában.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Batman: The Telltale Series - ingyenes az Episode 1

A hálaadás hétvégéjén ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első epizódja a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és a Steamen nem, így mindenképp Windows 10-re lesz szükséged Gotham City megtisztításához.

Steve Carell lesz a Minecraft-film főszereplője?

Körvonalazódik a Minecraft-film csapata, így most már nem csak az ismert, ki rendezi a filmet és írja a forgatókönyvet, de az is, hogy Steve Carell is csatlakozik a 2019 májusára időzített projekthez.

Ingyenes a Minecraft: Story Mode első epizódja

A Telltale már karácsonyozik, ingyenesen elérhetővé tette a Minecraft: Story Mode: Episode 1 - The Order of the Stone-t. Az ajánlat mindegyik platformon él, azaz PC-n, konzolokon és mobilokon is lecsaphatunk a sorozat nyitányára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

Minecraft: Story Mode - jövő héten itt a hetedik rész

Másfél hónappal a hatodik epizód után folytatódik a Minecraft: Story Mode: a Telltale bejelentette, hogy jövő hét elején válik elérhetővé az Access Denied című rész, melyben ezúttal Yvette Nicole Brown lesz a vendégszereplő.

Dátumot kapott a Minecraft-film

Bő két évet kell várnunk arra, hogy a Mojang sikerjátékából végre mozifilm szülessen. A Warner Bros. napra pontos premierdátumot osztott meg velünk - reméljük, a rajongók lelkesedése is kitart addig.

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

A Telltale még márciusban jelentette be, hogy folytatja a Minecraft: Story Mode-ot - igaz, rendhagyó módon. Új évad helyett egyszerűen csak hozzácsap három újabb epizódot az eddigiekhez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!

Még több epizódot kap a Minecraft: Story Mode

Nem ér véget a jövő héten esedékes ötödik epizóddal a Minecraft: Story Mode, hiszen a Telltale szerint további három felvonás várható az idén. Jesse és barátai újabb nehézségekkel néznek szembe.