Minecraft: Story Mode IPHONE, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

A Minecraft háttértörténetét meséli el epizodikus formában.
Típus:

Októberben indul a Minecraft: Story Mode

A Telltale Games és a Mojang bejelentette, hogy október közepén jelenik meg világszerte a Minecraft: Story Mode első epizódja. Lesz dobozos változat is a hónap végén, amely egyfajta "season pass-lemezként" funkcionál.

Minecraft: Story Mode - nincs messze a megjelenés

Hivatalos bejelentés még nem történt, azonban az egyik webshop idő előtt leplezte le a Minecraft: Story Mode lemezes megjelenését. Úgy tűnik, hogy már 1-2 hónapon belül kipróbálhatjuk a játékot.

Wii U-ra is megjelenik a Minecraft: Story Mode

A Telltale Games bejelentette, hogy az általuk fejlesztett Minecraft: Story Mode Wii U-ra is meg fog jelenni. Ez lesz egyébként az első olyan Minecraft-játék, ami Nintendo-platformra is megjelenik.

Kiderült, ki rendezi a Minecraft-filmet

A pletykákkal ellentétben mégsem a Night at the Museum rendezője dirigálja majd a Minecraft-filmet, helyette egy olyan úriembert választott a Mojang, aki eddig nem csupán a kamera mögött, hanem színészként is jeleskedett.

Befutott a Minecraft: Story Mode első trailere

Az ígéreteknek megfelelően megérkeztek az első információk a Telltale-féle Minecraft: Story Mode-ról. A Mineconon emellett megosztották velünk az első trailert is a játékból.

Minecraft: Story Mode - a hétvégén új infók jönnek

Tavaly decemberben jelentette be a Telltale, hogy egy epizodikus kalandjátékot készít a Minecraft alapján. Még nem sok konkrétumot tudunk a Minecraft: Story Mode-ról, ám a hétvégén Mineconon mindez megváltozik.

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.

Íme, a Minecraft: Story Mode

Lerántották a leplet a Telltale Games új produktumáról, melyben ezúttal Minecraft-univerzumban kalandozhatunk epizodikus formában. A címet Mojanggal együttműködve készítik a fejlesztők.