Total War: Warhammer PC

Merészet húznak a Total War-sorozat alkotói: az új rész a Warhammer-univerzumban játszódik!
1462093500

Visszakoztak a Total War: Warhammer alkotói

Miután sikeresen magára haragította a rajongótábort, a The Creative Assembly úgy döntött, nem csak az előrendelők férhetnek majd hozzá ingyen a Káosz Harcosok frakciójához.
1460651420

Total War: Warhammer - üdvözlünk a Régi Világban

Az biztos, hogy a Total War: Warhammer világának változatosságával nem lesz gond. A játékban különféle terepeken esnek egymásnak a seregeink: városokban, part mentén, mocsarakban és kísértetjárta sivatagokban is.
1460478608

Total War: Warhammer - a megjelenés utáni tervek

A The Creative Assembly még egyetlen Total War-játékot sem hagyott parlagon a premier után, ugyanez lesz a helyzet a Warhammer világában játszódó stratégiájukkal is. Fizetős és ingyenes DLC-ket kapunk.
1460098800

Total War: Warhammer - akcióban a Chaos Warriors

Új, meglehetősen masszív, 18 perces játékmenet-videót kapott a Total War: Warhammer. Ezen a felvételen a Birodalom és a DLC formájában beszerezhető Chaos Warriors erői feszülnek egymásnak.
1459504800

Total War: Warhammer - ilyen a vámpírok kampánya

Újra mozog a májusban érkező Total War: Warhammer. Az új videóban ezúttal is a kampánytérképet csodálhatjuk meg, ám ezúttal a vámpírkampány történéseibe kapcsolódhatunk be.
1459263600

Total War: Warhammer - bemutatkozik a Vargheist

Folytatódik a Total War: Warhammer főbb egységeinek a bemutatása, és mivel legutóbb pont az utolsó játszható frakcióról, a vámpírokról is lehullt a lepel, nem meglepő, hogy az ő egyik szörnyűségük került fókuszba.
1458990018

Total War: Warhammer - jöhet egy masszív ostrom?

A birodalmi fővárost, Altdorfot a vámpírok végeláthatatlan serege támadja meg Heinrich Kemmler vezetésével. Az ostrom hosszú lesz és véres, s mindezt ti is átélhetitek a legújabb gameplay bemutatóban.
1458802814

Total War: Warhammer - akcióban a nekromanta

Nemrégiben mutatkozott be a Total War: Warhammer utolsó játszható frakciója, a vámpíroké. Közöttük találunk egy olyan egységet, amely képes feléleszteni a holtakat - ő a Master Necromancer. Lássuk, mit tud a figura!
1458120180

Total War: Warhammer - íme, az utolsó frakció!

Egy új előzetes társaságában mutatták be nekünk a Total War: Warhammer utolsó játszható frakcióját, a vámpír grófokat. Mannfred von Carstein felnyergelte a zombisárkányát, az élőhalott seregek csatára készen várják a parancsaidat.
1457456453

Egy hónapot csúszik a Total War: Warhammer

Mégsem jelenik meg a Total War: Warhammer az eredetileg kitűzött időpontban, így csak május végén számíthatunk a premierre. Sebaj, legalább a hivatalos gépigényt megerősítette a The Creative Assembly.