The Bard’s Tale 4 PC

Visszatér a The Bard’s Tale! A negyedik rész sokkal jobban idomulni fog a legelső rész körökre osztott játékmenetéhez.
Típus: Fantasy, körökre osztott, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, véget ért az uborkaszezon, vége a többhetes böjtölésnek: augusztus utolsó napjaira alaposan felpörögtek a kiadók és fejlesztők, és ipari mennyiségű játékot küldenek a boltokba.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Dátumot kapott a The Bard's Tale IV: Director's Cut

Kicsit megcsúszva, de hamarosan a konzolos The Bard's Tale-rajongók is megkapják a sorozat PC-re már megjelent negyedik felvonását, ráadásul ők már egyből a rendezői változatra csaphatnak le.

The Bard's Tale 4 - jöhet a rendezői változat

Paul Marzagalli, az inXile Entertainment képviselője egy friss Kickstarter-bejegyzésben megerősítette, hogy most júniusban komolyabb frissítést kap majd a The Bard's Tale közösségi finanszírozásból fejlesztett negyedik része.

Multiplatform címek maradnak az inXile fejlesztései?

A hétvégén Mexikóban tartotta a Microsoft az X018 rendezvényt, ahol többek között azt is megerősítették a redmondiak, hogy az Obsidian mellett az inXile Entertainmentet is felvásárolták.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a Pókember vagy az új Tomb Raider, mert ez a hetünk valamivel csendesebb lesz - még ha játékmegjelenésekben és filmpremierekben ezúttal sem szenvedünk hiányt.

The Bard’s Tale IV - ideje a húrok közé csapni!

Az inXile Entertainment régóta fejlesztett, a rajongók által pedig évtizedek óta várt alkotásának érkezése most már tényleg a küszöbön van. Most pedig a pár nap múlva esedékes megjelenés előtt egy launch traileren csodálhatjuk meg a játékot.

Szeptemberben jelenik meg a The Bard's Tale 4

Az inXile Entertainment hivatalosan is megerősítette, hogy a közösségi finanszírozásból megvalósuló The Bard's Tale 4 szeptemberben jelenik meg. Először a PC-s változat mutatkozik be, utána pedig konzolra is jön a játék.

24 perc a The Bard’s Tale IV-gyel

Újabb tartalmas The Bard’s Tale IV-bemutatóval jelentkezett az inXile. A csapat ezúttal is a Kickstarter-támogatóknak már elérhető alfaváltozatot mutogatja közel 24 percen keresztül.