LEGO Jurassic World 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

LEGO-játék a Jurassic Park és a Jurassic World alapján.
Típus: lego, platformer

Brit toplista: újra élen a LEGO Jurassic World

Miután a múlt héten sem került a boltokba túl sok újdonság, a brit toplistán is minimális változások történtek csak. Az ilyenkor kötelező átrendeződés keretében előrelépdeltek a szokásos sikercímek.

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.

2018-ban jön a Jurassic World folytatása

Elképesztően nagy siker a Jurassic World, úgyhogy aligha meglepő, hogy a stúdió folytatást szeretne neki. A premier dátuma már meg is van, és úgy néz ki, a főszereplők is visszatérnek.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.

Brit toplista: élen rajtolt az új Forma 1-játék

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, és talán nem meglepő, hogy az aranyérmet a frissen megjelent F1 2015 csípte meg. Ami viszont érdekesebb: az új részre sokkal többen voltak kíváncsiak, mint az előzőre.

Brit toplista: még mindig Batman a nyerő

Botrányok ide vagy oda, a Batman: Arkham-trilógiát lezáró harmadik felvonás továbbra is letaszíthatatlan az Egyesült Királyság eladási listájának éléről. A dobogó másik két fokán is ismerős játékok foglalnak helyet.

LEGO Jurassic World teszt

"Húúú" meg "haaa". Mindig így kezdődik. Aztán jön a futás meg a sikítás. A LEGO Jurassic World méltó módon tiszteleg Spielberg trilógiája előtt, kiegészítve a történetet a negyedik film eseményeivel. És még a dinókat is irányíthatjuk.

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.

Brit toplista: az élre tört a LEGO Jurassic World

Úgy tűnik, a film körüli felhajtás a felszínen tudta tartani a legújabb LEGO-játékot, aminek még nőttek is az eladásai az előző héthez képest, így most ő vezet az Egyesült Királyságban.

Brit toplista: élen nyitott a konzolos TESO

A múlt héten kaptunk néhány új megjelenést, ezek pedig fel is rázták egy picit a brit játékeladási toplistát. A The Witcher 3: Wild Hunt három hét után lecsúszott a dobogó tetejéről, igaz, jó eséllyel csak ideiglenesen.