LEGO Jurassic World 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

LEGO-játék a Jurassic Park és a Jurassic World alapján.
Típus: lego, platformer

LEGO Jurassic World - itt a launch trailer

Tegnap óta a hazai mozikban is megtekinthető a Jurassic Park legújabb része, a Jurassic World, ma pedig a mozifilm építőkockás játékváltozata, a LEGO Jurassic World is boltokba került. Itt az utolsó trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben a legtöbb kiadó és fejlesztő már az E3-ra készülődik, néhány cégnek belefér még, hogy az expó előtti héten is elrajtoltassanak egy-egy új címet. Ezek a napok a Jurassic Worldről fognak szólni.

LEGO Jurassic World - íme, az őslénypark

Hamarosan megérkezik a mozikba a Jurassic World, így a legósított játékátirat megjelenése sincs már messze. Új trailer érkezett, melyben maga az őslénypark kapta a főszerepet.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

Megvan a LEGO Jurassic World dátuma

A Warner Bros. bejelentette a LEGO Jurassic World napra pontos megjelenési dátumát. Nagy meglepetés nincs: egy nappal az új mozifilm premierje után már játszhatunk a legósított változattal. A hír mellé friss előzetes dukál!

Nyolc percig mozog a LEGO Jurassic World

A Traveller's Tales illetékese végre hosszabban is bemutatta a LEGO Jurassic Worldöt. A nyolcperces gameplay anyagban három pályát vehetünk szemügyre a júniusban érkező platformjátékból. Az alapok nem változtak.

Képeken a LEGO Jurassic World

Habár a minőségük nem az igaziak, ha kattintotok, tizenkét screenshotot nézhettek meg a júniusban boltokba kerülő LEGO Jurassic Worldről, pontosabban a játék első filmet feldolgozó részéről.

A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.

Íme, a LEGO Jurassic World első trailere

Megérkezett az első gameplay jelenetekkel tarkított trailer a LEGO Jurassic Worldhöz. A játékban az idén megjelenő új filmen kívül a klasszikus trilógiát is végigjátszhatjuk.

Teaseren a LEGO Jurassic World

A TT Games idén is dézsából önti majd a LEGO-játékokat, az év első felére egy LEGO Jurassic World, a másodikra pedig egy LEGO Avengers jut majd. Most az előbbihez kaptunk egy teasert.