Ancestors: The Humankind Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Bemutatkozott az Assassin's Creed alkotójának legújabb játéka.
1530370800

Képeken az Ancestors: The Humankind Odyssey

Az Assassin's Creed és a Prince of Persia alkotójának új, ezúttal független játéka lassan, ámde folyamatosan közelít a megjelenés felé. Sok konkrét részleteket még most sem tudni róla, azonban nemrég új képek és GIF-ek érkeztek.
1524304837

Így fest az Ancestors: The Humankind Odyssey

Régóta készül Patrice Desilets új játéka, amely az emberi evolúciót mutatja be. A tegnap megrendezett Reboot Develop 2018 konferencián az Ancestors: The Humankind Odyssey is előkerült, lássuk, mit tanultunk a levetített képsorokból!
1513275986

Vadonatúj kiadót alapított a Take-Two

A Take-Two megerősítette, hogy új kiadót alapított Private Division névvel. A frissen tető alá hozott részlegnek a független fejlesztők munkáinak egyengetése és kiadása lesz a fő feladata.
1492702249

Mégsem lesz epizódikus az Ancestors

Emlékeztek még az Assassin's Creed alkotójának új játékára? Patrice Desilets stúdiója két évvel ezelőtt jelentette be az Ancestors: The Humankind Odyssey-t, most friss részleteket és látnivalókat kaptunk az akció-kalandjátékról.
1437588034

Ancestors: The Humankind Odyssey infódömping

Az első részletek után újabb információk érkeztek az Assassin's Creed alkotójának, Patrice Desilets-nek az új játékáról. Állítólag egy epizódokra szabdalt, nyitott világú, az egész történelmet átszelő kalandot kapunk.
1435741200

Ancestors: The Humankind Odyssey - új részletek

Patrice Désilets, az Assassin's Creed atyja elárult néhány új részletet a következő fejlesztéséről, az Ancestors: The Humankind Odyssey-ről, melyben az emberiség történelmét játszhatjuk majd végig.
1429797649

Lerántották a leplet Patrice Désilets új játékáról

Javában zajlik Dubrovnikban a Reboot Develop 2015 konferencia, ahol végre hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed alkotójának, Patrice Désilets-nek legújabb, epizodikusra szabdalt, külső nézetes játéka.