Call of Duty 3

A Call of Duty sorozat harmadik epizódja, PS3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re. Hol marad a PC-s verzió, kedves Activision? :(
Típus: FPS, Világháborús

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Tizenegy trailer Lipcséből

Bully, Rayman, Elebits, NHL 2k7, Dark Messiah, Call of Duty 3, UT 2007, Lost Planet és Silent Hill Origins. Ez mind-mind Game Convention videó!

GC 2006: Az első adag screenshot

Bár a kiállítás csak holnap délután nyílik, már megérkezett az első, szorosan az ott bemutatott játékokhoz kapcsolódó screenshot adag.

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

Call of Duty 3 Zeneorgia

Az Activision ma jelentette be a hírt, hogy a készülő Call of Duty 3 dallamainak komponálására, Joel Goldsmith többszöri díjnyertes zeneszerzőt bízták meg.

Call of Duty 3

A Sherman-es rombolástól a motorcsónakos akciókig a Call of Duty 3 elhozza képernyőinkre a második világháború legvéresebb és legkeményebb csatáit. No de milyen is lesz pontosan a sorozat harmadik része?

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

Észvesztő Call of Duty 3 képek és videók

Tizenegy gyönyörű képpel és három izgalmas Call of Duty 3 videóval gazdagodtunk a mai napon, melynek megtekintése erősen ajánlott mindenkinek!

Call of Duty 3 Gameplay Trailer

Új Call of Duty 3 videó látott napvilágot, de mielőtt még mindenki örvendezne a "lehetséges" PC-s megjelenés 2007 decembere elseje.

Észvesztő Call of Duty 3 képek érkeztek

Egy közepes minőségű magazin scan formájában újabb Call of Duty 3 képekkel gazdagodtunk a mai nap folyamán. Csekkold le mindet, ez kihagyhatatlan!