Call of Duty 3

A Call of Duty sorozat harmadik epizódja, PS3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re. Hol marad a PC-s verzió, kedves Activision? :(
Típus: FPS, Világháborús

Call of Duty 3 - az első Wii és PSP képek

Az Electronic Gaming Monthly nevű magazin friss számában négy új kép jelent meg a Call of Duty sorozat legújabb részének Wii-s és PSP-s változatából.

Call of Duty 3 - Az első kép az első információkkal

Megérkezett az első hivatalos kép, illetve az első hivatalos információk a harmadik Call of Duty-ról, mely úgy tűnik minden platfromra megjelenik, csak PC-re nem.

E3 2006: PSP-re is lesz Call of Duty 3

Az Activision emberei első kézből informáltak minket, hogy PSP-re is lesz Call of Duty 3. Reakciónk: kedveskéim, és mi lesz a PC-s verzióval?

E3 2006: HD TRAILER HADSEREG LOKÁLBÓL

Eszméletlen mennyiségű letölteni való előzetest halmoztunk fel Nektek, még pedig a legjobb minőségűeket, amiből csak fellelhető! Csemegézzetek bátran!

E3 2006: További két lineup a horizonton

Ma estére további két kiadó küldte el az E3-on bemutatni kívánt játékok névsorát. A következő felsorolásban a Buena Vista Games és az Activision művei láthatók.

E3 2006: Call of Duty 3 bejelentés és videó lokálból!

Már eddig is csöpögtek az E3-as érdekességek, de most valami olyan jött, amire nincs gamer aki ne kapná fel a fejét! Megérkezett az első Call of Duty 3 trailer!

A Call of Duty esete a Nintendóval

A GotNext munkatársai szállították az infót, miszerint a méltán népszerű Call of Duty a Nintendo next-gen konzoljára is készül.

Két újabb Call of Duty játék készülőben

Megbízható forrásból tudjuk, hogy már fejlesztik a Call of Duty harmadik és negyedik részét. Érdekesség, hogy az egyik már nem világháborús lesz!

PREMIER: Call of Duty 3

Még a második rész megjelenése is bitang messze van, ám az Activision-nál már tervezgetik a Call of Duty sorozat harmadik epizódját!